IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътешествия до Виетнам и Камбоджа

23 юли 2015 13 50

Потопете се в тайните на Източния свят

Снимка: CED Adventures

Снимка: CED Adventures

Магията на Далечния изток е изключително въздействаща, така че едва ли може да се сравни с нещо друго толкова пленяващо.

Вековни храмове, уникална природа и животински свят, както и спокойна атмосфера са само част от нещата, на които може да се насладите, ако решите да посетите някоя азиатска държава.

И макар че всяка страна има своите достойнства, няма как да не изтъкнем тези на Виетнам и Камбоджа.

Две съседни държави, които могат да ви предложат спиращи дъха изживявания и приключения и които със сигурност ще помните цял живот.

Туроператор СЕД Адвенчърс организира пътешествие именно до двете азиатски съкровища –Виетнам и Камбоджа.

По време на престоя си в първата страна ще бъдете очаровани от интензивността на улиците на Хо Ши Мин и ще бъдете впечатлени от оризовите тераси, както и от изящните виетнамски природни, културни и исторически забележителности.

Обект на ЮНЕСКО, забележителният Национален парк Фонг Нха във Виетнам обхваща най-старите карстови планини в Азия, образувани преди около 400 милиона години.

Изобилстващ от стотици фантастични пещери и невероятни подземни реки, паркът е рай на земята за спелеолозите. Паркът има няколко световни рекорда, тъй като в него се намира най-дългата подземна река, както и най-голямата пещера и галерия в света.

Ще имате възможност също така да се запознаете с хора от племето Хмонг и други етнически групи от селата по хълмовете на великолепната Сапа. Гмуркането в красивия залив Халонг също е нещо, което не трябва да се пропуска.

Ангкор Ват пък е най-големият религиозен храмов комплекс в света, който едва ли може да остави някого безразличен.

Величествените му постройки са едно от най-големите очарования на Камбоджа. Страната е известна и със своите джунгли, красиви плажове и острови.

Ако искате да изпълните сетивата си с екзотичните цветове, звуци и вкусове на Виетнам и Камбоджа, както и да отнесете със себе си спомени от едно незабравимо приключение, то СЕД Адвенчърс ще ви помогнат това да се случи.

Туроператорът предлага пътуване до Виетнам и Камбоджа като турът включва дестинациите Ханой – Там Кок – НП Фонг Нха – Хуе – Хой Ан – Хо Ши Мин – Делтата на Меконг – Ханой – Сапа – Залива Халонг с допълнителна опция: посещение на Ангкор Ват/Сием Рип за 2 дни.

Цената на пътуването е от 3220 лева за 16 дни/13 нощувки с включени международните полети и 2 вътрешни полета с всички летищни такси, допълнителните мероприятия, както и български водач-преводач на групата с опит в Югоизточна Азия.

Телефонът за връзка с туроператор СЕД Адвенчърс е 0876 099 631.

За да разгледате повече снимки от магичните Виетнам и Камбоджа, посетете галерията ни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари