IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотелът, в който отсядат Джордж Клуни и Джони Деп

16 септември 2015 14 03

Петзвезден лукс в Торонто

Снимка: Shangri-La

Снимка: Shangri-La

Всяка година в продължение на две седмици през септември едни от най-ярките холивудски звезди и техните най-големи фенове се подвизават в Торонто, Канада. Именно там се провежда един от най-престижните филмови фестивали в света.

Когато не позират на червения килим, най-известните имена от Холивуд могат да бъдат видени в луксозните ресторанти, барове и хотели в града. Един от най-популярните хотели е петзвездният Shangri-La, в който вече са забелязани някои познати имена от света на киното.

Сред тях са Джордж Клуни, който е в Торонто, за да промотира новия си филм „Our Brand is Crisis“. Джони Деп и красивата му съпруга Амбър Хърд също са предпочели именно обаятелната обстановка на Shangri-La за своя престой в Канада.

Хотелът, отворил врати преди три години, е позициониран на страхотно място – между финансовите и развлекателни райони в Торонто. Той има специален азиатски ресторант и предлага куп екстри на гостите си.

Снимка: Shangri-La

Само с едно натискане на бутон те могат да превключват светлините в стаята си, да местят пердетата, както и да активират сигнала на вратата, показващ, че не трябва да бъдат притеснявани. Shangri-La разполага с общо 202 стаи и апартамента, които са обзаведени в различен стил – от съвременен до класически.

В нашата галерия може да разгледате снимки от хотела в Торонто, в който отсядат Джордж Клуни и Джони Деп.

Снимка: Shangri-La

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари