IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените имат по 11 чифта обувки, които никога не носят

2 май 2011 12 51

Ех, тези обувки...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Не е никак случайно, че за жените и обувките се носят градски легенди.

Екранни икони като Кари Брадшоу, която в реалния си живот не е по-различна в модно отношение, също никак не помагат на тази своеобразна модерна женска болест.

Подхранвана от всички възможни страни, любовта на жените към обувките стига до крайности, като (почти) всяка дама по света може да се похвали с една немалка колекция обувки.

И в най-лошия случай си има по един различен чифт за всеки ден...

По данните на проучване по тази тема, направено във Великобритания, жените на Острова имат средно по 20 чифта, като 11 от тях въобще не са обували и не планират да обуват.

Много често дамите признават, че честичко си купуват обувки, които не им стават, но просто много са им харесали на вид.

Всяка година те (ние) прибавят към колекцията си средно по 8 чифта, като сме сигурни, че по-заможните жени надхвърлят тази бройка.

Я си признайте, средно по колко харчите за нови обувки на сезон?

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

Sheherezada ( преди 13 години )
Оо, като се замисля... Май наистина стават доста за 1 сезон.. Един чифт удобни, ниски, елегантни за всеки ден, чифт изискани, ярко - червени, с токче, така модерното събо, с висока платформа и убийствен ток, и чифт спортни, ниски за пътешествия и екскурзии - 4 чифта на сезон :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар