IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами, събличайте се в името на дълголетието!

10 август 2011 09 32

Дълбокото деколте и късата пола са път към крепкото здраве на жената

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Е това изобщо не го подозирахме, но се оказа, че колкото по-малко дрехи носи една жена, колкото по-къси са полите й и по-дълбоки деколтетата й, толкова по-големи са шансовете й да доживее до дълбока старост. До това удивително заключение стигнали британски учени.

Изследователите анкетирали и изследвали 5000 жени на над 70-годишна възраст. А причините за тахното дълголетие, според специалистите, са следните:

- Първо, дрехите съдържат останки от химични вещества, използвани при прането и химическото чистене, които, реагирайки с потта, могат да образуват съединения, проникващи в кожата и влияещи отрицателно на здравето. Дори могат да предизвикат появата на рак.

- Второ, жената с по-предизвикателно облекло има много по-големи шансове да привлече мъжете и да се омъжи. А е факт, че семейните са по-здрави и живеят по-дълго от ергените.

- Трето, жените, носещи по-оскъдно облекло, се подлагат в по-голяма степен на въздействието на природните фактори, например на слънцето, които влияят на дълголетието.

- Четвърто, подобните дами са по-умни, открити, независими и полагат повече грижи за себе си.

- Пето, любителките на разголеността по-често правят секс, който, от гледна точка на изследователите, е още един благоприятен фактор, влияещ на дълголетието, допълва БТА.

А ние няма какво повече да допълним, освен, дами напред към дълголетието по с бедра на показ!

 

Автор - снимка

КоментариКоментари

The>Cow ( преди 12 години )
Истината е, че не можем да се отървем от елементарните природни инстинкти и нуждата от внимание и секс е дълбоко заложена във всяка жена. Друг е въпросът доколко възпитанието ни се намесва, за да оформи стила на обличане и поведение. Подсъзнателното желание да си "секси" съвсем не е странно, но докато в природата животните регулират популацията си чрез тези инстинкти, при нас - хората вече са доста абсурдни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mima55bg ( преди 12 години )
ИЗВИНЕТЕ МЕ,НО СТЕ МНОГО КРАЙНИ В КОМЕНТАРИТЕ.НЕ СТЕ ЛИ СЕ ЗАМИСЛИЛИ,ЧЕЕ ВСИЧКИ НИЕ ИМАМЕ ЗАСЛУГАТА ДЕЦАТА НИ ДА ИЗРАСТВАТ С ТЕЗИ "ЦЕННОСТИ" ?ЧЕ САМО ОТ НАС ЗАВИСИ КАК ЩЕ ГИ ВЪЗПИТАМЕ ?ПОПРАВЕТЕ МЕ,АКО ГРЕША....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 12 години )
Ами прав е k4k4v1d4,за съжаление.То се почва с проститутско облекло от дете,с пеене и кълчене на фолк в детската градина,с театрален грим на 10 и задължително продължава по начина,по който той е описал.Понеже на мен такива неща не ми влияят,съм си мислела,че всяко чудо е за 3 дни.Уви,фатално излезе.И лошото е,че почти доброволно-с помощта на училище и общество,-си направихме децата ***:бездуховни,дискотечни,лесни,евтини,фолк Ни Ло-та.Жалко за народа ни.Много се постарахме,но успяхме да се самодовършим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Snejina ( преди 12 години )
Смешна статия. Добър коментар. Това с присадената "***" беше много забавно. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sheherezada ( преди 12 години )
А! Много правилен и намясто коментар към статията! Браво на човека зад него!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Днешните българки нямат нужда да ги навивате да се обличат като ***, те вече го правят още от невръстна възраст. Но този тип хора имат нередовен начин на живот - недоспиване, купони до сутринта, алкохол, недохранване - това НЕ води до дълголетие. А за шансовете за омъжване - айде, моля ви се, аз за *** от дискотеката никога няма да се омъжа. На 100 жени съм видял една такава булка и да ви кажа жалка картинка е - попревтасал силикон, щедро показан на всички гости, сбръчкана от солариум кожа, един тон грим като травестит, присадена *** в косата, абе, казано накратко човек с такъв външен вид и ценности е далеч от мечтаната ми бъдеща жена. А жена, която залага само на външния си вид и лежи денонощо по солариуми и косметични салони леко да не е умна... От четене на жълти списания в антракта от процедури НЕ се поумнява. Тая статия не знам за коя държава е писана, но НЕ е за нашата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар