IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честит празник!

14 февруари 2012 06 30

Трифон или Валентин- вие избирате!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Рядко имаме възможност да избираме какво да празнуваме, но днес е точно такъв ден! За едни е Свети Валентин, а за други Трифон Зарезан. На кратко – вие избирате дали да се отдадете на алкохола или на любовта, а защо не и на двете!

И докато някой вече бърза да кажем че това е католически празник, тъпотия или го нарече с някакво друго определение, ние ще кажем, че никой не е длъжен да празнува! Но пък е сладка самата идея в един ден целият свят да говори за любов и романтиката да е навсякъде!

Така че, ако сте обвързани, не пропускайте да направите този ден специален за вас и половинката, ние ви желаем всеки ваш ден да е такъв. В случай, че не сте – празнувайте любовта, за да ви споходи максимално бързо!

Трифон не е за пренебрегване също! Кажете му „наздраве" тази вечер (без да му се предадете безпаметно).

Изпращаме на всеки един от вас по едно въздушно сърце! Усмихнете се и се радвайте за всички щастливи двойки покрай вас! Животът ще ви се отблагодари за голямото ви сърце!

Весел празник!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари