Кое бихте избрали – по-висок коефициент за интелигентност или по-големи гърди? В едно проучване на Обединеното Кралство една трета от жените на възраст между 18 и 25 са отговорили, че предпочитат по-големи гърди.

Отговорът на интервюираните жени очевидно има общо с тяхната представа за това какво е по-важно за мъжете – 57% от младите жени вярват, че силният пол e по-заинтересован от големите гърди, отколкото от интелигентността на нежния пол.

Друго обяснение на тези резултати е, че все още мъжете печелят повече пари от жените, дори когато заемат една и съща позиция и имат еднаква квалификация и опит. В САЩ статистиката сочи, че за всеки един долар спечелен от мъж, жена на същата позиция взима 80-90 цента. А според някои проучвания жените с по-голям бюст имат по-голям доход от своите конкурентки с по-малки гърди.

Още по темата

Но дали може така лесно да се определи как ще изглежда животът ти, ако имаш по-голям бюст, но по-малко IQ? В крайна сметка интелигентността е много по-определяща за личността на жената, интересите й, харизмата й, отколкото размера на гърдите. Какво смятате вие?