IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-ексцентричните оръжия, използвани при нападения

28 август 2012 12 40

Осем странни оръжия

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако човек е ядосан или достатъчно отчаян, той е способен на какво ли не. Колкото са различни хората, толкова различни идеи могат да се родят. Някои хора определено не са изобретателни, но пък имат доста странни хрумвания.

1. „Оръжие“ палец -показалец

Нелепата ситуация се разиграва в магазин във Флорида, където Роджър Крауфорд Манатий нахлува и насочва палеца и показалеца си към продавача, крещейки, че познава него и другите хора в магазина. Роджър Крауфорд открадва напитки и презервативи и бяга. В крайна сметка е намерен и му повдигат обвинения за въоръжен грабеж.

2. Палмово клонче и джапанки

Отново в магазин във Флорида, този път за хранителни стоки, Джордж Оливиери нахлува и размахва доста необичайни оръжия към касата. Той плаши продавача с клон от палмово дърво, с който едновременно прикрива лицето си, а джапанките използвал като помощно средство. Джордж крещял, че трябва да му дадат 50 долара. В крайна сметка обирът бил осуетен.

3. Сос уасаби

Джон Макгинес разбрал, че приятелката му все още си пише есемеси с бившото ѝ гадже. Той се ядосал толкова много, че взел чифт нейни скъпи дънки и ги залял със сос уасаби, като след това ги хвърлил в лицето ѝ.

4. Кокал от крава

На Бъдни вечер 2011 година Грегъри Хаас се спречква с четирима мъже в бар, като ги заплашва с кравешки кокал. След това с него той ги напада на паркинга на заведението. Той твърди, че намерил кокала в близката поляна, което е напълно възможно, защото действието се развива в Хаваи.

5. Топка за боулинг

Японката Шинобу Хирата опитала да убие мъжа си с топка за боулинг. Тя била отчаяна заради големите дългове, които двамата натрупали. След като убиела мъжа си, тя планувала да се самоубие. В крайна сметка планът ѝ не сработил, защото мъжът ѝ се разминал само с наранявания.

6. Отпушвалка за тоалетна

На 12 април 2012 година Лорънс Дептола опитал да ограби не една, а цели три банки. На всички места той размахвал отпушвалка за тоалетна и крещял, че трябва да му дадат пари. Лорънс Дептола бил задържан от полицията в третата банка и обвинен в трета степен грабеж.

7. Стриптизьорски пилон

Сара Хауъл от Тексас нападнала гаджето си с пилон, след като преди това го намазала с олио. Когато полицаите пристигнали, намерили мъжа потен и с много драскотини по тялото и лицето.

8. Количка за голф

През 2009 година Линда Лий Пиърс блъснала Върна Бойлан с голф количка и я влачила четири метра, преди да се намесят очевидци. Според Линда Върна надраскала със спрей колата на неин приятел и това провокирало агресията ѝ. Все пак нападателката била осъдена на три години изпитателен срок.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Някой си ( преди 11 години )
Това за кокала си е напълно реално оръжие.Държал съм такова нещо в ръце и съм напълно уверен ,че с него може да се убие човек .Още по-опасно става ако се разцепи правилно .Нашите предтечи са воювали въоръжени с такива неща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар