IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Декември е месецът на парите

30 ноември 2012 15 40

Трябва само да си ушиете кесия и да ѝ сложите няколко банкноти

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Преди коледните и новогодишните празници поверията и митовете намират своя път до сърцата на хората. Почти всяко нещо се счита за знак или поличба и започваме да правим странни работи, вярвайки, че това ще ни донесе здраве, пари, любов и благоденствие.

Според „древни" изчисления за щастие на всички нас, се оказва, че декември е месецът на парите. Причината се корени в това, че в него има щастливо съвпадение на дати - 5
съботи, пет недели и пет понеделника, пише в. "Комсомолская правда".

"Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години - обяснява руският астролог Виталий Осипов. - Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие. Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света. При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата. "

Декември може да се окаже доходоносен и по друга причина – според фън-шуи трите петици символизират „кесия с пари". И за да дойдат при вас, трябва да си ушиете такава от лен и да поставите в нея няколко едри банкноти. Носете кесията със себе си и си представяйте, че броят на парите в нея се увеличава.

Това са само някакви предсказания, но не пречи да опитате. Току виж коледната магия наистина дойде при вас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари