IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за края на света (1 част)

13 декември 2012 07 40

Как зодиите посрещат края на света, който за щастие, учените отрекоха и се превръша просто в една забавна хипотеза

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На 13.12.2012 в 10 ч. 40 мин. Луната влиза във фаза Новолуние. На тази дата разстоянието между Луната и Земята ще е 363685 км.

При скъсяване на разстоянието между Земята и спътника й обикновено се случват различни природни катаклизми.

От този ден започва така да се каже „подготовката" за КРАЯТ НА СВЕТА. Според масовото схващане и куп „научни" твърдения КРАЯТ НА СВЕТА трябва да настъпи на 21.12.2012 г.

Вече няколко пъти се подготвяме за този прословут КРАЙ. Бабите си правят запаси от сапун и свещи (за край на света може и да се говори, ама за край на тъмнината и мръсотията никой нищо не казва!); домакините – от сол, захар и брашно (може да е край, ама пък защо да е и глад!); мъжете се прощават с любовниците си и спастрят по някое шишенце винце и ракийка за „черния ден" (че какъв край ще да е то, ако не го отпразнуваме подобаващо!), а банкерите преизчисляват постъпленията и лихвите от тях.

Как ще посрещнат КРАЯ НА СВЕТА представителите на различните зодиакални знаци?

Овен

Овенът не обича никакви завършеци, за него най-важно е началото. Той трудно ще понесе КРАЯ НА СВЕТА, защото го свързва със затворено пространство, а това му напомня за страх от клаустрофобия и го депресира.

Телец

Телецът с огромна радост очаква КРАЯ НА СВЕТА. Той обича да се забавлява, да си угажда и знаейки, че светът ще свърши се е отдал на удоволствия и е натрупал толкова много дългове, че КРАЯТ НА СВЕТА ще му изглежда като „светъл лъч" в сравнение с атаката на кредиторите.

Близнаци

КРАЙ НА СВЕТА? Кой го каза? А защо никой нищо не е съобщил на Близнаците? Защо на тях все последни им казват? Това си е истинско безобразие! Ама Близнаците от КРАЙ НА СВЕТА не се плашат, защото умеят да се раздвояват и докато едната им половина любопитно наблюдава КРАЯ НА СВЕТА другата бързо ще търчи към дома да изключи ютията, че да не се подпали къщата.

Рак

Какво пък толкова - КРАЙ НА СВЕТА? Я дайте да се съберем, да си спретнем една сбирчица в уютна обстановка, с хапване, пийване и стари спомени с добри приятели! Най-важното е да си възстановим силите, пък за КРАЯ НА СВЕТА ще мислим по-късно.

*Хороскопът е изготвила астроложката Петя Георгиева

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Някой си ( преди 11 години )
Най му е хубавото на свършека (ако се състои),че ще нулира броячите и който оцелее ще започне от нулата.Може би тогава ще имаме някакъв шанс като вид ако лошотията и алчноста по някакъв начин вземат ,че се затрият.Все пак си мисля за тези с големите възможности къде ли ще се сврат на 21ви за да ги отмине .Дори инищо да няма само за това си струва от време на време света да ,,свършва"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tantan ( преди 11 години )
Артефактите от "тракийските" могили и орнаментите по тях са символи от системата на Българския каленадр, а в Източна могила край Караново даже има и датировка - котарак с рибя опашка - година БАРС в цикъл ВОДА - http://balkan1.blog.bg/technology/2010/01/18/bylgarskiiat-kalendar.474831
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tantan ( преди 11 години )
По Българския календар 2012-та е година БАРС в цикъл ОГЪН -http://***.facebook.com/photo.php?fbid=1301999116594&set=o.138830043878ПОМАГАЙТЕ ЧЕ НЯМА КОЙ!Календарът липсва от образователната ни програма и си нямаме професори професионалисти които да организират изучаването и разпостраняването му, а се готви смяна на календара и предложенията са вариации на Българския но...... това и самите българи не знаят.http://***.theworldcalendar.org/Ако се постараете да се запознаете със системата и корекциите му ще разберете че наистина Българският календар е по СВЕСТЕН от настоящия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар