IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женското приятелство е като на филм и нещо повече

24 септември 2013 13 45

Екранният квартет от „Сексът и градът“ не е просто илюзия, защото без приятели не се живее

Снимка: кадър от филма "Сексът и градът", outnow.ch

Снимка: кадър от филма "Сексът и градът", outnow.ch

Живот без приятели е като ястие без сол. Ако не вярвате в тази фраза, то вероятно не сте изпитали блаженството от истинското приятелство! В живота на една жена нейните дружки са от екзистенциално значение. Често те са ѝ по-близки дори от собствената ѝ сестра (ако има такава).

Много дами нямат силна връзка с майките си и споделят своите трепети, вълнения и разочарования най-често с приятелките си. Не само, че те са на тяхната или близка до тази възраст, а и прекарват голяма част от времето си заедно. Приятелката е тази, която ще те разбере най-добре, ако гаджето ти изневери или ако се наложи да излъжеш благородно близък. Тя е тази, която ще ти помогне да замажеш дадено положение, а ако ти е истинска дружка, няма да ти се разсърди, когато в изблик на яд ѝ покажеш среден пръст или и кажеш „майната ти“, без да го мислиш. Не, че е редно да се отнася така човек с верните си близки, но пък понякога емоциите взимат връх и точно те ще разберат, че не мислиш това, което казваш.

Никога не подценявайте истинското приятелство, защото то може да ви даде повече от всичко друго! И дано около вас да има жени, които наистина да са готови „да минат през огъня“, ако се налага, тъй като те са истинското богатство в живота.

Ето и само част от нещата, заради които си струва да създадете свой женски кръг от близки приятелки:

1. Те винаги ще ви изслушат, без значение колко пъти повтаряте една мелодраматична история.

2. Те приемат вашите лудости за нормални – това че се лакирате с крака на възглавницата, или че махате копъра от таратора, дори и факта, че държите да си мият краката, ако ще стъпват по новия ви килим

3. Можете спокойно да им кажете да ви оставят сама и те няма да ви се разсърдят.

4. С тях не ви се налага да се преструвате, че нещо ви интересува, когато това не е така. Например, ако те се вълнуват за някой концерт, на чийто изпълнител вие не сте фен или пък ако ви карат да отидете на мексикански ресторант, а вие не си падате по тази кухня, спокойно може да откажете.

Снимка: кадър от филма „Сексът и градът“, outnow.ch

5. Не само че няма да се подразнят от поведението ви, а дори може да променят решението си заради вас, въпреки че са мнозинство. Защото приятелките се подкрепят!

6. Те с готовност и без укор ще ви купят тест за бременност, ако се налага.

7. Те винаги ще са на ваша страна, без значение дали обичат или мразят човека, който ви е разстроил или наранил.

Снимка: кадър от филма „Сексът и градът“, outnow.ch

8. Те са готови да изпълнят вашите щури идеи. И дори да искате нещо наистина странно, веднага ще излязат с няколко предложения.

9. Те са ви виждали в най-добрите и най-лошите ви състояния и пак ви обичат и подкрепят.

10. Те са готови да помогнат, без значение дали ще им се обадите в 7 сутринта по време на тяхната лятна почивка.

Сигурни сме, че може да измислите още куп причини да вярвате в женското приятелство и да благодарите, че около вас има прекрасни дами, които споделят живота ви, както никой друг не може.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари