IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвременните супержени и техните помощници

24 октомври 2013 14 26

И без мускули може да се справим с куп задачи

Съвременните супержени и техните помощници

Супермен се бие с лошите и разчита на мускули, а какво трябва да прави една супержена? Просто да бъде себе си! Защото днешната жена е полифункционална и жонглира между професионалния, семейния и социалния живот – понякога лесно, а друг път с повече усилие. За повечето от дамите домакинската работа е едно от най-неприятните задължения.

Изследване на марката перилни препарати Ariel на 500 жени, които оглавяват домакинствата си, показва, че те отделят средно по 9,6 часа на седмица за домакинска работа.

Изследването показва, че за да бъдеш успешна супержена е нужно освен да намираш повече време за семейството си, също и да открадваш по малко време за себе си. Да откриваш алтернативни решения и да пестиш време в домакинската работа, са важни стъпки във всекидневието на супержената.

Интересно е, че процентът на жените, които желаят домакински помощник при прането достига едва 11% (72% биха искали помощник при чистенето, 46% – при готвенето, и 44% са за помощник при гладенето). Това е резултат от факта, че цели 68% от запитаните жени споделят, че са успели да намерят верни помощници в прането, които им спестяват време и усилия. Очаквано, 98% от жените определят пералнята за най-добрия домашен помощник, който им спестява много време. След пералнята, като най-верен партньор се нарежда прахосмукачката с 86%. Повечето жени определят продуктите за спестяване на време за много полезни и казват, че ги избират не по цена, а по качество на резултатите.

Когато се замислим за времето, което нашите майки са отделяли за поддръжка на домакинството, всички осъзнаваме колко много време е било нужно за тези дейности преди. Сега, благодарение на забързания свят, в който живеем, ние се справяме по-бързо с домакинските задачи и се товарим с още задължения. И така, тъкмо този забързан свят ни превръща в истински супержени!

А всеки супергерой без значение от пола има своите оръжия. Едно от тях е верният партньор в прането. Прахът Ariel Mountain Spring е високотехнологичен препарат, направен да предостави изключителна чистота в изпирането. Този прах почиства и дълбоко проникналите в тъканите петна, благодарение на технология, която прониква в слоевете на тъканите в дълбочина и разтваря мръсотията. Продуктът работи лесно и ефективно и с перални и е е единственият препарат, който се препоръчва от Indesit в България.

Ива Дойчинова, Снимка: Ariel

Ето и какво каза за него лицето на марката Ива Дойчинова

„За домашната работа избирам най-доброто, което се предлага в България и което гарантира качество и спестено време. У дома се налага да се справям ежедневно с цяла планина от мръсни дрехи. И това е нормално, тъй като ние сме четирима души, а и дъщерите ми се занимават активно с рисуване. Но аз също се нуждая от малко време за себе си, в което да мога да се отпусна след дългия и напрегнат ден . Затова разчитам на моите приятели Ariel и Indesit, които ми позволяват да отделя време за себе си, докато те изпират всички дрехи безкомпромисно, дори и на краткия цикъл на пералнята. И така аз се справям за половин час с това, за което майка ми е отделяла половин ден от своето време“!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари