IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приказни цветни градини в София

3 април 2014 06 40

Ето нашето предложение за приятни емоции за началото на пролетта

Снимка: Сердика Център

Снимка: Сердика Център

Цветята са основен мотив в модата за пролет-лято 2014. Запознати сме с основната тенденция с цветя, която показва дрехи в цветен принт, в естествени изображения на цветя или в поп-арт вариант, а има и микротенденции – цветя в косите или като аксесоари по дрехите. И точно когато сте на шопинг обиколка, идеята да се насладите на цветята в пълния им блясък, е съвсем освежаваща.

За това може да включите в уикенд дестинацията си и Сердика Център, който посрещна пролетта със специално открити цветни градини в мола. Цветните инсталации са впечатляващи и уникални по рода си. Не е възможно да бъдат описани подобаващо, затова е добре да ги видите с очите си и да почувствате лекия полъх на пролетта. 24-метров „водопад“ от каланхое, бегонии и теменужки може да разгледате до 11 април на ниво -1 в Сердика Център.

Природните красоти може да разгледате и в останалите шест къта, разцъфнали из целия център. Гигантски фигури от живи цветя приемат формата на паун, птици, хамелеон и изпълват сетивата на посетителите. Живи пеперуди в огромни стъклени куполи допълват картината на най-слънчевия сезон и носят неочаквано настроение.

На цветните красоти може да се радвате и през седмицата (www.serdikacenter.bg). В петък например в часовете между 17:00 и 19:00 ч. може да се насладите на класическите концерти на пиано, като отделни дни от седмицата са посветени на различен музикален инструмент.

Във вторник и четвъртък може да сте сред късметлиите, които да получат специална своя карикатура, създадена от известния карикатурист Анджей Новак.

Съветът ни е да се усмихнете и да се опитате да промените начина, по който гледате на света. Нов сезон, нови колекции, нови емоции и истински красив водопад от цветя по Вивалди, докато пазарувате в Сердика Център. Това е само една приятна възможност!

Вижте повече на www.serdikacenter.bg и на официалната Facebook страница на Сердика Център.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )