IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Важните неща, които трябва да правите всеки ден

3 април 2014 05 20

По този начин ще бъдете полезни на себе си и ще се чувствате удовлетворени

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всеки ден ви предлага различни възможности. Всяко денонощие човек разполага с 24 часа, за да се почувства щастлив, успешен, вдъхновен, полезен и още куп други хубави неща. В края на деня, за да бъдете наистина щастливи и удовлетворени, вие трябва да сте го заслужили. Приемете живота като едно вълнуващо пътешествие, по време на което имате важни неща за вършене.

Хората се чувстват най-добре, когато имат цел пред себе си, затова всеки ден вие трябва да правите някои наистина важни неща. Само по този начин ще се чувствате полезни и удовлетворени. Ето и кои са вашите ежедневни цели:

1. Правете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи.

Една от най-важните задачи, които имате всеки ден, е да се съсредоточите най-малко върху едно нещо, което ви прави щастливи. По този начин ще се будите с усмивка на лицето и ще ставате от леглото с желание. Просто защото ви очаква нещо наистина хубаво. Каква по-голяма мотивация от това?

2. Правете си списък със задачите.

Имате две възможности – да съставите списък със задачите, които ви чакат на следващия ден вечерта преди това или да го направите сутринта, докато пиете кафето си. Който и начин да изберете, това със сигурност ще се отрази добре на вашето ежедневие. Вие ще бъдете наясно какво ви очаква и как трябва да разпределите времето си най-добре. Редът помага за спокойствието, а когато има спокойствие, няма стрес.

3. Правете нещо хубаво за някой друг.

Да направите нещо добро за някой друг е също толкова важно, както да направите нещо добро за себе си. По този начин не само вие ще зарадвате някого и ще направите деня му по-хубав, но и ще привличате положителна енергия към себе си. Нали знаете – колкото повече давате (безкористно!), толкова повече получавате.

4. Правете някакви упражнения.

Разбира се, не е нужно да ходите на фитнес абсолютно всеки ден. Необходимо е обаче да извършвате някаква физическа дейност ежедневно. Например, може да се разходите 15 минути по време на обедната почивка, да вървите 5 минути нагоре-надолу по стълбите или да разхождате кучето си 30 минути след края на работния ден.

5. Опитвайте нещо ново.

Обикновено хората свикват с дадено нещо и трудно решават да опитат нещо ново. Така например, ако сте свикнали да пътувате по определен маршрут до работа, едва ли без причина ще решите да минете от друго място. Но е време да го направите. Или да опитате нов вид кафе. Да хапнете нещо ново на обяд. Константите са скучни, затова човек има нужда да разнообразява живота си с нещо ново постоянно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Георги Петров ( преди 10 години )
Георги Петров 2013-02-04 08:02:04МНОГО ВАЖНА ПРЕВЕНЦИЯ ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА, КОЯТО ЩЕ ВИ ИЗБАВИ ОТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ С НЕЙНОТО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОАНИЕ.Много голямо значение за репродуктивната функция на мъжа и за подържане здравословното състояние на ПРОСТАТАТА, има освен здравословното хранене и здравословен начин на живот и МАСАЖ НА ПРОСТАТАТА И ТЕСТИСИТЕ. Този масаж, увеличава чувствително ГОЛЕМИНАТА на тестисите и съответно КАЧЕСТВОТО И КОЛИЧСТВОТО на спермата и тестотерона. Много ефективно е, този масаж да се прави с вибромасажор, всички видове, а при липса на такъв се прави ръчно по следният начин: хващат се половите органи, или само тестисите, като китка цвете и със рязки придърпвания на горе така че ръката се плъзга по корема, се предизвикват енергични вибраций между четала, които масажират много ефикасно както простатата, така и тестисите. Тестисите могат да се масажират допълнително, като се търкалят между дланите, със умерен натиск. Това е много необходимо. Този масаж, действа исключително здравословно на простатната жлеза, понеже подпомага интензивно изнасянето на отпадните продкти от жлезата и снабдяването и с нова свежа кръв. Този масаж, действа лек уващо на заболяля жлеза или предпазва от заболяване, здравата жлеза. Тези масажи, също така, допринасят твърде много за репродуктивната функция на мъжа, а така също и за повишаване на неговата потентност. Петров Натуропат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
да сме благодарни за всичко, което ни се случва... благодарността е безценна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар