IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които само най-добрата ви приятелка знае за вас

10 април 2014 14 30

Много често вие двете имате свои общи тайни

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Може би нямаше да сте жената, която сте днес, ако нямахте тази приятелка, която беше с вас във всеки един налудничав момент. Вашата най-добра приятелка е партньорът ви в „престъпленията“ на живота, засягащи различни аспекти от него.

Вашата приятелка е човекът, който не ви гледа странно, когато предложите или кажете нещо необичайно. Вашата приятелка е човекът, който винаги е готов да стои зад гърба ви и да ви последва във всяко начинание. Понякога двете имате общи тайни, а в други случай тя пази само вашите тайни. Ето и някои от тях:

1. В кои заведения ви е забранено да ходите. Някоя неприятна случка е белязала миналото ви, заради която нямате право да ходите в определени барове. Е, на вас и не ви трябва да ги посещавате – има още толкова нови места за опознаване! Почти сигурно е, че вашата приятелка също не може да ходи в същите заведения или поне е била свидетел на случката, заради която вие не може да ги посещавате.

2. Вашите певчески способности. Най-добрата ви приятелка е чувала как пеете в различни ситуации – докато се прибирате пияни към вкъщи, под душа, когато сте развълнувани, докато слушате силно радио в колата и т. н. Тя е благодарна, че поне когато сте в клуб, музиката е достатъчно силна, за да заглуши вашият глас. Все пак обаче вашата най-добра приятелка ви обича достатъчно, за да приеме всяка ваша музикална изява.

3. Ужасните комбинации от храни, които ядете само, когато сте сами. Обичате да съчетавате чипс с нещо сладко? Едва ли показвате тези свои предпочитания пред всички хора, още повече, че се стремите да показвате здравословен начин на живот. Вашата приятелка обаче знае какво правите, когато сте сами или когато се прибирате огладнели в 4:00 часа сутринта.

4. Хапчетата, които пиете или някога сте пили. Какъвто и да е поводът за тяхното предписване, вашата приятелка е наясно с всеки детайл.

5. Точните размери на мъжете, с които сте правили секс. Сексът с нов мъж е вълнуващ както за жената, така и за нейната приятелка. Тя научава подробности за размера, големината, способностите, странностите (ако има такива) и всичко останало.

6. Къде може да ви намери в събота сутрин. Дори когато вие самите не знаете къде се събуждате.

7. Вашият навик да излизате на високи и неудобни обувки и да се прибирате боси. Няма жена на света, която поне веднъж в живота си не е умирала от болки в краката, само и единствено в името на добрия външен вид. Е, в края на вечерта много дами вече не са толкова претенциозни и предпочитат да танцуват, отколкото да позират на високи токчета.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )