IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените вече не искат да впечатляват половинките си?

26 ноември 2014 16 35

И как това може да се промени

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените обичат комплиментите, но когато те са искрени и различни. Ето защо за тях е по-важно визията и качествата им да бъдат одобрени от представителки на нежния пол, отколкото от партньора.

Суетната страна на дамите ги кара да се кипрят, за да впечатлят своите половинки, ала често заставайки в цялата си прелест пред гаджето/съпруга, получават безразличното „Да, ок си“, „Изглеждаш добре“, което по никакъв начин не може да ги накара да се чувстват неотразими и специални. След няколко подобни ситуации всяка жена започва да губи мотивация да се издокарва за любимия, но когато излиза с приятелки желанието ѝ да блесне не намалява.

Проучване на feelunique показва, че жените вече се контят за специално събитие, но не и за мъжете си. Когато те влагат старание в прическата, грима или облеклото, за тях е по-важна оценката на другите представителки на нежния пол.

Мъжете не забелязват дрехите, освен ако не са прилепнали по тялото или не показват повече плът. Те не се интересуват от грима, докато червилото не залепне по устните им. Прическата също няма да ги развълнува, докато не се навре в лицето им през нощта.

Жените от друга страна забелязват всеки променен детайл – от оскубаните вежди до шарения педикюр. Те нямат задръжки да отправят критики или комплименти и то многократно.

При господата красивите определения излизат от устата им най-вече при две ситуации – при първа среща или когато са устремени да ви вкарат в леглото си.

И все пак комплиментът си е комплимент! Съветът към господата е да бъдат по-креативни в думите, с които искат да похвалят визията или уменията на партньорките си и да си наложат като правило да го правят поне веднъж всеки ден. Не се страхувайте, че те ще свикнат и накрая няма да ценят думите ви! Качественият комплимент остава дълбоко в главата и сърцето, а и има толкова много различни неща в дамите ви, които си струва да забележите и оцените на глас!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари