IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 неподозирани приложения на лубриканта

12 май 2015 10 50

Бързо го извадете от нощното шкафче и опитайте

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

3 в 1, колко пъти сте чели подобни етикети? Продукти за миене, за ядене и т. н. се рекламират като мултифункционални и така се надяват да увеличат потребителския интерес към тях. Какво ще кажете за мултифункционален лубрикант?

Наскоро компания за секс играчки публикува материал, в който твърди, че нейният лубрикант е перфектното решение не само за секс, а и за други дейности, като например:

Балсам за устни

Мазен, безцветен и ароматен той може лесно да замени вашия разкрасителен продукт. Той няма как да навреди на устните ви, тъй като по идея има досег с най-интимните ви части, което означава, че е минал необходимите тестове.

Скърцащи врати

Ако нямате под ръка машинно масло, грес или обикновен вазелин, може да смажете пантите на скърцащата врата с лубрикант.

Мазоли/пришки

Намажете проблемното място на стъпалото и на обувката с мазната течност и дишайте спокойно. В даден момент от вечерта обувката ви може да се изхлузи, но пък поне краката ви ще останат ненаранени.

Улавяне на мухи

Времето се затопля, което означава, че насекомите атакуват, Зарежете токсичните продукти за улавянето им и намажете ленти за кола маска с лубрикант.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари