IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата и слабостите на родените през февруари

1 февруари 2016 07 00

Вижте какво им помага и какво им пречи в живота?

Ащън Кътчър е роден на 7 февруари; Снимка: gettyimages.com

Ащън Кътчър е роден на 7 февруари; Снимка: gettyimages.com

Ако сте родени през февруари или познавате някого, роден през този месец, може би сте забелязали, че личностите, които са се появили на бял свят през най-краткия месец от годината, си приличат по някои свои характеристики.

Като всички останали и те си имат своите предимства и недостатъци, на които трябва да се радват или пък да обърнат по-специално внимание.

Вижте кои са най-силните и съответно най-слабите черти на хората, родени през февруари:

1. Те обичат семейството си много и са готови да пожертват всичко за щастието на близките си хора, но в същото време те не са готови да се простят със своята независимост и трудно намират партньори, които да им дават свободата, от която се нуждаят.

2. Те имат много богато въображение, супер креативни са и редовно измислят нещо ново и оригинално, но то за съжаление невинаги е приложимо в реалния живот.

3. Те обичат да опитват нови неща и винаги се стараят да бъдат малко по-различни от останалите. Все им се иска да се отличат, да блеснат, да демонстрират специфичен талант или умение, но понякога старанието им се превръща в престараване и идва в повече на околните.

4. Тези хора могат да се реализират като учени, лекари, художници, журналисти и дори шефове, но трябва да се научат да взимат бързи и категорични решения, защото иначе са склонни много да се двоумят, да се чудят, чувстват се объркани.

5. Те като цяло имат лек, приятен характер, но често сменят настроенията си и действат доста емоционално, а не рационално. Затова понякога си остават неразбрани от другите.

6. Родените през февруари са спокойни, оправни и позитивни, и лесно могат да се справят с големи проблеми. Да, обаче те са твърде чувствителни и проблемите подкопават почвата под краката им, и те дълго време не могат да се съвземат след това.

7. Те са добри и състрадателни, искат да помагат на другите и като цяло са филантропи, но лошите хора често се възползват от тази тяхна черта.

8. Те са много знаещи, информирани, работливи и интелигентни, но въпреки това понякога се държат твърде глупаво и сами се излагат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари