IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм най-желан от дамите под душа

8 март 2016 14 20

Никой обаче не иска Виктория да му търка гърба в банята

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Някои предпочитат да се къпят сами, други пък да се наслаждават на душа с компания. Банята е едно от най-интимните места в дома, което е свързано с релакс и спокойствие. Ново проучване на сайта Bathrooms.com показва, че 56% от двойките обичат да споделят заедно времето под душа. По-интересното е, че мнозинството от тях са на сериозна възраст – в средата на 60-те и нагоре.

А ето и чий гръб биха изтъркали по-младите британци:

Мъжете:

Кели Брук
Черил Фернандес-Версини
Рейчъл Райли
Холи Уилоуби
Риана
Кейт Мидълтън
Милене Клас
Мишел Кийгън
Шеридън Смит
Сузана Рийд

Жените:

Дейвид Бекъм
Джордж Клуни
Даниел Крейг
Райън Гослинг
Идрис Елба
Бенедикт Къмбърбач
Принц Хари
Джейми Дорнан
Саймън Коуел
Хари Стайлс

Ето и няколко съвета как да направите общата си баня по-вълнуваща и безопасна:

• Почистете банята преди да си вземете душ. Съберете на едно място всички продукти, за да не се спънете в някой от тях или да го разлеете по пода, което може да стане повод за контузии, ако се хлъзнете и паднете.

• Използвайте времето под душа, за да се насладите на тялото на половинката, Изследвайте го не само с гъбата, а и с устни и пръсти. Къпането заедно може да бъде чудесна предигра за вълнуващи изживявания в спалнята след това.

• Може да вкарате някои водоустойчиви „играчки“ и да увеличите удоволствието му/ѝ.

• Подгответе се предварително! Нищо, че сте под душа, това не е извинение да се пъхнете с грим, който ще се размаже или с необезкосмени крака и други части по тялото, които могат да окажат негативно влияние върху либидото.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари