IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оръжията, които правят живота на жените по-лесен

12 април 2016 13 40

Изобретенията на 21-ви век, които промениха женското ежедневие

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да си жена не е никак лесно. Всеки ден ние се „борим“ с неща, които остават непонятни за мъжете, но причиняват силен дискомфорт. И все пак сме в 21 век, където науката и технологиите прогресират с всеки час. Ето защо пазарът е пълен с „джаджи“, които на пръв поглед изглеждат странни, но са доста полезни и могат да улеснят живота на една жена. Вижте кои са те и как го правят:

Менструална чашка

Това силиконово откритие се побира в дланта ви и събира по дискретен начин мръсната кръв по време на периода ви, без да я абсорбира. Така спокойно и лесно можете да вършите всякакви неща, без да се притеснявате, че ще „протечете“ и ще се изложите.

Устройство за уриниране

Да, на мъжете им е лесно! Свалят ципа и могат да се облекчат навсякъде в изправено положение. Дамите от своя страна се нуждаят от пространство, защото приклякат и нерядко дори съсипват дрехите и обувките си, ако ходят по нужда извън тоалетната. Една пластмасова фуния решава проблема! Придържайки я с ръка, вече може да се облекчите без страх, че ще намокрите панталона или обувките си.

Платка за сутиен

Обичате да носите големи деколтета? Само че често сутиенът ви изскача и това ви кара да се чувствате неловко и постоянно да придръпвате дрехата. Спестете си усилията с едно умно парче плат, което се закача на сутиена ви и слагайки отворената блуза отгоре, сякаш отдолу имате друга дреха. Бюстът ви е предпазен и пак изглеждате секси.

Подплънки за пот

Когато се затопли, потта става голям проблем. Хора сме, потим се. Трябва ли да се откажем от любимите си дрехи заради ужасяващите мокри петна в областта на подмишниците? Не! Вече има специални подплънки, които се поставят върху дрехата в зоната на подмишниците и са напълно незабележими за човешкото око. Те попиват цялата излишна телесна течност и носят усещане за чистота и свежест.

Силиконови накрайници за обувки

Високите токчета са красиви, ала в общия случай неудобни. Не позволявайте на любимите ви обувки да съсипят стъпалата ви! Има различни видове силиконови накрайници – за кутрета, пети, кокалчета и т. н., които ще неутрализират твърдата материя на обувката и ще предпазят кожата от нараняване.

Торбичка за бельо

Скъпото и фино бельо се нуждае от специална поддръжка. Не може просто да го хвърлите в пералнята, тъй като има голям шанс да се съсипе. Решението е да ползвате специалните торбички за бельо при пране, които ще го запазят непокътнато.

Тиксо

Ким Кардашян наскоро разкри, че често се отказва от сутиена и залепва напращялата си гръд с тиксо, за да я държи на място и да изглежда апетитно повдигната под ефирните ѝ разголени дрехи. Последвайте примера ѝ и се снабдете с подобно тиксо.

Щипка за сутиен

Тя събира презрамките и може да трансформира целия ви тоалет в по-секси вариант. Освен това ви позволява да носите по-разголени рокли и потници откъм гърба.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари