IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да направите добро впечатление може да създаде погрешно впечатление за вас. Действайте по обичайния си начин, ако не искате да ви помислят за лицемерни или превзети.

Телец

Ориентирайте усилията си към интелектуални дейности. Ще се справите дори с много сложни казуси, стига да издирите предварително информацията, която ви е необходима.

Близнаци

Настроението ви е прекрасно, много сте активни, инициативни, но... хаотични. Поставяйте си целите единично и последователно. Не е важно да направите много, а да го направите добре.

Рак

Много е вероятно да намерите предмет за бита, който търсите отдавна, на атрактивна цена и при изгодни условия. Възползвайте се, но след като сте обсъдили подробностите с останалите членове на семейството. Бъдете внимателни, ако пътувате.

Лъв

Успешен ден, ще реализирате замислите си без затруднения. Не е изключено да възстановите стара връзка или да преодолеете съществуващ конфликт с роднина или съсед.

Дева

Речта ви е ясна и сте убедителни. Използвайте днешния ден за всякакви видове уговорки, сделки, уточняване на условия, свързани с взаимоотношенията ви. Ще постигнете много.

Везни

Ще постигнете успехи, които е желателно да не коментирате. Проявете сдържаност спрямо хора, които упорито се стремят да скъсят дистанцията спрямо вас. Вероятността да ви измамят не е за пренебрегване.

Скорпион

Началото на деня може да е малко неприятно, да ви съобщят новина, която ще ви разтревожи. Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи. Няма място за паника, действайте разумно, ще преодолеете затрудненията.

Стрелец

Колективните дейности ще са много резултатни. Опитайте се да включите близките си във всяка задача. Така с каквото и да се захванете ще получите очаквания резултат.

Козирог

В състояние сте да предадете мислите си ясно и да оформите задачите си точно. Ориентирайте вниманието си към изясняване на личните и любовни взаимоотношения. По-добре раздяла, но недвусмислена, отколкото съвместен живот, но изпълнен с несигурност.

Водолей

Мислете за своята безопасност и тази на близките си. Не се хвърляйте в авантюри, особено пък във финансови или такива, свързани с бизнеса. Идеята за бързо забогатяване е капан, от който няма измъкване.

Риби

Избягвайте споровете и конфликтните ситуации. Не се конфронтирайте с никого, още по-малко с близките си. Преценявайте думите си, може неволно да предизвикате противоречия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари