IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юли

21 юли 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите с някаква несправедливост или некоректно отношение към самите вас. Ситуацията крие известен риск, но ако не навлизате в чужда територия ще получите подкрепа от доста хора.

Телец

Обстановката ще е неспокойна. Ще се наложи няколко пъти през деня динамично да променяте заниманията си. Изборът, доколкото го има, ще е между няколко почти еднакво неприятни варианта.

Близнаци

Проявете предпазливост. Преценявайте изказванията и събеседниците си. Думите ви може да бъдат предадени или изтълкувани съвсем неправилно и да си създадете неприятности.

Рак

Много е вероятно да усетите неприятното последствие от ваши предишни дейности. Да ви критикуват или да ви отправят рекламация. Крайният резултат зависи предимно от личната ви реакция.

Лъв

Период на изчакване. Инициативите ви в момента зависят от чужда воля или решение, но няма да получите желания отговор в предполагаемия от вас период от време. Опитайте се да преодолеете вътрешното напрежение.

Дева

Почти нищо няма да ви се получава от първия опит. Проявете търпение, старание и въображение. С част от задачите ще се справите, ако промените тактиката.

Везни

Бързате и идеализирате. Две грешки в едно – невероятно разрушителна комбинация, от която ще пострадат предимно личните ви отношения. Точно днес не е желателно да уреждате подобни въпроси.

Скорпион

Раздразнителни сте повече от нормалното ви състояние. Склонни сте да реагирате спонтанно, необмислено и без да преценявате въздействието на изказванията си. Не е зле да помислите за последствията.

Стрелец

Обстановката е благоприятна за реализация на ваши лични професионални идеи. Ако до момента някой от шефовете ви е изразявал несъгласие, то днес най-вероятно ще ви подкрепи и дори ще ви подскаже печеливши ходове.

Козирог

Опитайте се поне за известно време да се изолирате от решаване на практически и финансови въпроси и да се погрижите за духовните си необходимости. Вероятно е да присъствате на някакво културно събитие, което ще се отрази изключително добре на енергетиката ви.

Водолей

Вкарвате прекалено много енергия в преодоляването на незначителни проблеми. Преекспонирате важността им, след което се чувствате недоволни от себе си. Имате нужда от уединение, размисъл, анализ и възстановяване на енергийното си ниво.

Риби

Възможностите ви днес ще са доста стеснени във всякакъв аспект. На работното място ще се чувствате вяли и отпуснати. У дома, колкото и работа да има, ще отлагате до последно. Що се отнася до личните отношения, по-добре е изобщо да не ги обсъждате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари