IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 септември

5 септември 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстои ви неприятен разговор, който няма как да избегнете и е по-добре да не го отлагате. Бъдете наблюдателни и предпазливи, не е изключено да направят опит да ви въвлекат в интрига.  

Телец

Проверявайте работата си преди да я обявите за окончателно завършена. Действайте решително. Ще осъществите всички замисли, които зависят от вас, а със зависещите от допълнителни фактори ще напреднете. 

Близнаци

Както енергетиката ви, така и доброто настроение са стабилни. Избягвайте излишните контакти и излишните разговори. Вечерта е възможно да ви поканят в приятна приятелска компания.  

Рак

Ще намерите правилно решение на проблем, който ви измъчва от доста време. Ще е много по-различно от очакванията ви и много по-добро от предположенията. 

Лъв

Настроението ви е леко нестабилно и сте склонни да се разсейвате с детайли. Намалете контактите, не се изнервяйте от ежедневни спънки като трафика, горещината или бъговете в техниката. Довършете започнатото

Дева

Следвайте собствените си принципи. Чуждите препоръки може да се окажат провокация, целяща да ви навреди. Не споделяйте плановете си. Ако е възможно, действайте самостоятелно. 

Везни

По отношение на работата ще имате възможност да докажете знанията и опита си. В личните контакти ще имате възможност да демонстрирате чувството си за хумор. Не са изключени допълнителни приходи, макар и малки.

Скорпион

На всяка цена избягвайте конфликтите и се опитвайте да си предотвратите още в самото начало. В професионален план ситуацията ще е спокойна, ако не променяте методите си на работа. Контролирайте разходите.

Стрелец

На срещи с ваши познати ще се запознаете с човек, много полезен за актуалната ви работа. Следвайте привичното си темпо, не се натоварвайте с допълнителни задачи или, ако е неизбежно, разпределете на колегите част от работата си. 

Козирог

Личност от миналото ще ви потърси. След като преодолеете изненадата, помислете дали да приемете предложената среща и как ще се отрази на актуалните ви отношения. 

Водолей

Желанията и възможностите ви се разминават. Преценявайте обективно ресурсите си преди да се захванете за каквото и да било, за да не се наложи да спрете по средата и да оставите нещата недовършени. Това би навредило на позициите ви.

Риби

Наблюдавайте физическото си състояние. Ако усетите прояви на сънливост, бърза умора, лека отпадналост, то намалете темпото, организирайте си кратка разходка на открито. Избягвайте тонизиращите напитки и използването на климатик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари