IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 ноември

11 ноември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Любовните преживявания ще са повод за тревоги, безпокойство и съмнения. Ако сте недоволни от поведението на любимия човек опитайте се да прецените степента на вашето участие. Избягвайте контактите с непознати. Може да не успеете да овладеете емоциите си и ще се стигне до скандал.

Телец

Необичайно романтични сте днес. Въпросите, които ви вълнуват основно са свързани с това как да се забавлявате и какви развлечения да си организирате, при това с подходяща компания. Опитайте се да отделите малко време и за текущите задължения, ако искате близките да не помрачат доброто ви настроение с критики и обвинения.

Близнаци

Не обсъждайте намеренията си с личности, които не познавате твърде добре. Може съвсем умишлено да ви „сложат прът в колелата“. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Рак

Създайте си ясен график за деня и се заемете преимуществено с личните си предпочитания. Ако нямате предварителни уговорки за контакти в по-широк мащаб, то останете с най-близките си хора в позната обстановка. Отдайте дължимото на духовните си потребности.

Лъв

Ако напоследък в пристъп на нервни изблици сте имали конфликти с близките, то днес ви се предоставя прекрасната възможност да изгладите съществуващите недоразумения. Този път внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението им.

Дева

Излишно е да си създавате твърде амбициозни планове за днес, особено ако за изпълнението им ще ви е нужно и съдействие. Близките ще реагират доста враждебно на всеки ваш опит да ги въвлечете в някаква работа. Организирайте си среща с приятели вечерта, гарантирано ще си оправите настроението.

Везни

Събитията ще са противоречиви, емоциите също. Ще има и усмивки, и разправии, и финансови неприятности, и съседски интриги, изобщо... няма да скучаете. Запазете спокойствие и се постарайте да не участвате в каквито и да било интриги и авантюри.

Скорпион

Ако твърдението, че денят се познава от сутринта е вярно, то може да се предполага, че днес едва ли ще се налага да се справяте със сериозни проблеми. Използвайте спокойната обстановка и се занимайте с въпроси, за които ви е нужна концентрация. Отделете време за спортни занимания, чрез които ще стабилизирате енергетиката си.

Стрелец

Не се захващайте за няколко неща едновременно и не се престаравайте, опитвайки се да ги довършите колкото е възможно по-бързо. Действайте последователно и с умерено темпо. Ще ви предложат помощ. Приемете я и покажете благодарността си по най-милия начин, който ви хрумне.

Козирог

Вероятността близките да подкрепят идеите ви, свързани с текущите домакински задължения е минимална. Излишно е да спорите. Отделете време само за неотложните задачи и проявете солидарност спрямо предложението им за кратък излет или разходка.

Водолей

Следвайте личните си интереси, но по възможност без да навлизате в чужда територия. Ще трябва да сте доста убедителни и аргументирани, ако искате да привлечете вниманието към себе си и да получите необходимата ви подкрепа. Не се опитвайте да си служите с непозволени методи.

Риби

Не отлагайте нито едно от днешните си задължения. Едва ли ще имате някакви сериозни затруднения и ще успеете да се справите сравнително бързо. И за да бъде пълна радостта ви, след обед приятелите ще ви спретнат мила изненада.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари