IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 13-19 ноември

13 ноември 2017 08 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме седмичен хороскоп за периода 13-19 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи доста бързичко да се справите с някакъв материален или финансов въпрос: имот, покупка на скъпа вещ или промяна на условията по съществуващ заем. Не се хващайте за първия хрумнал ви вариант. Трупайте информация, вниквайте в детайлите, търсете алтернативи и правете съпоставки. Не пренебрегвайте препоръките на близките си, ще се окажат полезни. Личните отношения ще са източник на положителни емоции.

Телец

Ще имате възможност да разширите влиянието си в професионален план и трябва да се възползвате. Не е изключено да ви възложат допълнителна задача, която ще е свързана и с допълнителни приходи. Уточнете подробно условията за изпълнение и очакваните резултати, осигурете си предварително нужните ресурси и обсъждайте подробностите с колегите си в колкото е възможно по-широк мащаб. Всички с готовност ще ви предложат съдействието си. Ако, погълнати в работа, лишите близките си от внимание ще си имате сериозни неприятности.

Близнаци

Вроденото ви любопитство и стремеж към разнообразие ще надделее над всичко през тази седмица. Не е изключено да ви хрумне да насочите усилията си в съвсем непозната до момента област, при това да подходите към идеята си с голям ентусиазъм. Ако ентусиазмът скоро премине в отегчение, то значи че все още сте в търсене на истинските си предпочитания. Ако пък установите, че „точно там ви е силата“, не е зле да анализирате финансовите си наличности и да решите дали с минимални инвестиции няма да превърнете хобито си в печеливш бизнес. Личните отношения ще са заредени с много романтика.

Рак

Инициирана от вас промяна на работното място ще даде добър резултат. От една страна ще се увеличат правомощията ви, от друга ще стабилизирате позициите си. Ще се промени начинът ви на оценка, ще възприемате събитията по нов начин, от различен ъгъл. Много е вероятно да получите и допълнителни приходи. Независимо от това е желателно да не прекалявате с разходите, да сте по-пестеливи. Отговорността върху решенията ви ще е изцяло ваша, така че не разчитайте прекалено много на околните. Личните отношения ще са леко хладни и дистантни.

Лъв

Намалете темпото и инициативата. Прибързаните действия и решения ще са истинска „бомба със закъснител“. Наблюдавайте събитията, анализирайте, търсете реалното си място в тях и не очаквайте то да е централно. Колкото сте по-предпазливи, толкова по-лесно ще реализирате целите си. Не се съмнявайте, че ще успеете, просто приемете този период като възможност за подготовка на бъдещите си постижения. Преценете възможността за дългосрочни инвестиции и пробвайте с малки суми. Не смесвайте деловите отношения с личните, резултатът няма да ви хареса.

Дева

Събитията ще се случват в рамките на предположенията ви. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, така че ще можете да си вършите работата с предпочитаното от вас темпо. Ще разполагате с време даже за спешните задачи, а хубавото е, че както колегите, така и шефовете ви ще са благоразположени и ще ви осигуряват необходимото съдействие, ще откликнат на предложенията ви за екипност. Ползвайте познати и изпитани методи, към експериментите подхождайте по-предпазливо. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, няма да ги получите. Личните отношения ще са спокойни.

Везни

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, но независимо от това на моменти може да усетите умора, отегчение, несигурност в самите себе си. Не драматизирайте излишно и не си внушавайте несъществуващи проблеми. Създайте си равномерен ритъм на работа, редувайте с кратки почивки през еднакви периоди и, за да поддържате тонуса си, сменяйте професионалните задължения с любими занимания. Така или иначе никой няма да забележи, че сте се отклонили за малко от обичайния си график. Споделете тревогите с любимия човек. Ще ви окуражи и подкрепи.

Скорпион

Не тръгвайте на път, ако не е належащо. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травми или измама. Контролирайте емоциите и проявете толерантност към хората, с които общувате и към грешките им. Никой не е идеален. Въздържайте се от отговорни решения с дългосрочен ефект. Ще имате възможност да преодолеете личен конфликт. Може да е свързан с твърде бурен диалог, но затова пък резултатът ще е удовлетворителен и за двете страни. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които е желателно да отделите като запас.

Стрелец

Няма да сгрешите, ако заложите на въображението и творческия си потенциал през тази седмица. Покрай обичайните дейности ще се наложи да се занимаете и с нещо ново, непознато. Запазете спокойствие, действайте последователно, с внимание към детайлите. Ще се справите сравнително лесно, ако преодолеете собствената си неувереност. Никой няма да ви откаже помощ, даже напротив, околните с радост ще ви предложат съдействието си, което обаче не означава, че можете да разчитате на всички. Преценете обективно на кого можете да се доверите. Уважавайте желанията на близките си, за да не се стига до конфликти. Разходвайте финансите си пестеливо.

Козирог

Личните и професионални задължения ще се движат успоредно. На моменти ще се налага да промените първоначално заложените параметри по отношение на очакванията си, но като цяло резултатите ще удовлетворят и вас, и хората, върху които имат евентуално отражение. Не позволявайте на емоциите да замъглят разума ви. Съчетавайте своите интереси с тези на близките. Няма да ви струва кой знае какво, но пък жестовете ви ще бъдат забелязани и високо оценени. Финансовото ви положение за конкретния период ще е стабилно.

Водолей

Постарайте се да довършвате започнатото. Никой не може да осъществи собствените ви замисли по-добре от вас, така че подхождайте отговорно и с увереност към всяка работа, с която сте решили да се захванете. Не обсъждайте идеите си пред широка аудитория, някой от присъстващите ще се опита да ги представи като свои. За съдействие разчитайте само на най-близките си приятели или сътрудници. Новите делови контакти ще се окажат изненадващо ползотворни. Ограничете покупките до ежедневните необходимости и се въздържайте от прекалено големи дългосрочни инвестиции.

Риби

Ще се наложи да отделите сериозна част от времето обгрижвайки някой от по-възрастните си близки. В тази връзка не са изключени и конфликти или поне обстановката ще е по-напрегната от обикновено. Проявете търпение, физическият дискомфорт често е съпроводен и с психическа нестабилност. На вас се пада да направите първата крачка към помирението и да възстановите обичайното спокойствие и домашен уют. Разходите може да са малко повече от обикновено, но съвсем скоро ще попълните финансовите пукнатини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари