IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5 на най-благородните зодии

15 февруари 2018 15 40

Водолеите са номер едно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Любезността, добротата и благородството са качества, чийто излишък не вреди. Но в реалния живот невинаги можем да попаднем на хора с тези качества. Астролозите обаче си имат мнение по въпроса и са направили класация. Вижте Топ 5 на най-добрите знаци в зодиака.

5 място – Стрелец

Отношението на Стрелеца към понятието „доброта“ е много ясно и честно. Онзи, който е лош, не заслужава добро отношение, както и обратното. Проблемът е, че Стрелецът понякога не прави разлика между нюанси, разделяйки света на черно и бяло. И незаслужено хора могат да попаднат в категорията на лошите. Но няма какво да се прави, компромисът определено не попада в техния мироглед.

4 място – Скорпион

Представителите на този знак са сложни личности, но що се отнася до добротата – всичко е наред. Тяхната острота и понякога непоносим характер се компенсират с отзивчивост и благородство.

3 място – Риби

Знак, наподобяващ представителите от зодия Водолей. Същата откритост, същата неспособност да бъдат лоши и способност да прощават на враговете си. Разликата е, че Водолеят може да не скъса връзка с човека, който го е наранил, докато Рибите показват принципност. И хората, които са ги разочаровали са вън от живота им.

2 място – Телец

Открит и ярък знак, който е трудно да се подозира в алчност, липса на доброта и искреност. Проблемът с Телците е, че те са твърде отворени и това може да доведе до неприятни последствия за тях. Доста често грешат в преценките си, готови са да помогнат финансово на всеки. В същото време представителите на този знак по никакъв начин не са наивни, но техните големи сърца понякога им пречат да мислят разумно.

1 място – Водолей

Представителите на този знак са органично неспособни да вършат лоши дела, те са добри към всички хора, включително и тези, които някога са ги наранили. Това често кара другите да изпитват недоверие и да го мислят за някаква игра, докато накрая разберат истината и следва дълбоко уважение. Фактът, че Водолеите странят от злото заслужава възхищение. Но и при тях трябва да уточним – те не са наивни и глупави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Asen ( преди 6 години )
повярвах ви на тези глупости
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Васил ( преди 6 години )
Юлия Б., ако четеш това, не вярвай на статията и частта, в която пише, че водолеите не са глупави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Siol En ( преди 6 години )