IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън в клетка в Париж

11 октомври 2018 13 40

Звездата се затвори в името на защита на животните

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Памела Андерсън се затвори в клетка, заради акция за защита на животните, предаде Франс прес. Мероприятието се проведе на Площада на Републиката в Париж. Звездата от сериала „Спасители на плажа“ позволи да я затворят в клетка в знак на протест срещу отношението към животните във фермите.

Акцията в центъра на Париж премина в подкрепа на общоевропейската петиция, разпространена от организацията „За състрадание в животновъдството“.

„Аз отскоро живея във Франция, но защитата на животните е кауза, която дълбоко ме вълнува, независимо в коя страна се намирам“, заяви звездата.

„Изпитание за хората е да стоят дори няколко минути в клетка, докато някои животни са принудени да прекарат по този начин целия си живот“, изтъкна Андерсън. По време на акцията на площада бяха разположени три клетки.

В една от тях за известно време беше заключен видният френски еколог и депутат в Европейския парламент Яник Жадо. В друга клетка стоеше момиче в костюм на розово зайче.

То държеше транспарант, на който беше написано, че във Франция в клетки се държат 59 процента от бройлерите и 97 процента от зайците.

Снимка: Кадър от YouTube

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари