IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

13 знака, че търпите духовно развитие

7 ноември 2018 09 20

Как да разберете дали еволюирате като личност

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Еволюцията е започнала в момента, в който се е родила Вселената ни. Развитието на галактиките, системите на звездите, планетите – всичко е част от тази еволюция. Това, което ние наричаме живот, е само стъпка в тази велика еволюция.

Човечеството сега е на ръба на нова еволюционна стъпка като има два избора – хората, или ще се слеят с машините, или ще развият съзнанието си и ще отключат пълния потенциал на своята ДНК.

Нашите смартфони, автомобили, компютри, интернет и др., вече са ни променили много. Сърцата ни обаче винаги са искали повишаване на нивото на нашето съзнание и отключване на истинския ни потенциал.

Все повече хора търсят смисъл и истина около себе си. Те се гмуркат дълбоко в собствената си психика, за да намерят отговорите, които искат.

Ето и 13 знака, че сте на правилния път на еволюцията и се стремите да се развиете духовно:

1. Струва ви се, че много от хората в живота ви са останали едни и същи през всичките тези години. Докато вие сте се променяли и развивали, тези хора сякаш не са мръднали от своите малки светове.

2. Вашата интуиция се е увеличила с времето, особено през последните няколко години.

3. Започвате да се надсмивате над илюзиите, които медиите пропагандират, виждайки света в истинската му светлина.

4. Вече не можете да се наслаждавате на повечето филми, виждайки цялата фалшива реалност, която те представят.

5. Наясно сте, че сте повече от едно тяло и че имате душа.

6. Обсебени сте от мистерии, духовност, конспиративни теории, интересувате се от различни учения.

7. Ставате все по-съпричастни към емоциите на другите хора.

8. Имате силни промени в настроението – един ден чувствате дълбока тъга без причина, а на другия сте изпълнени с радост и вдъхновение.

9. Имате странни сънища и сте по-чувствителни към енергиите около себе си. Винаги можете да усетите дали в помещението има човек, който излъчва отрицателна енергия.

10. Чувствате се по-свързани с нашата планета Земя. Мислите за екология, възхищавате се на дивите животни, на природата и т. н.

11. Започнали сте напоследък да се храните по-здравословно, спортувате, медитирате. Намалили сте консумацията на месо.

12. Все по-рядко ви се излиза по нощни заведения и по купони. Виждате, че има безброй други, по-смислени начини да се забавлявате.

13. Напоследък сте по-малко агресивни, смеете се повече, чувствате внезапни приливи на любов, по-толерантни сте. Всеки се чувства комфортно във вашата компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари