IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Скорпион през 2019 г.

27 декември 2018 15 50

Вижте какво ви очаква през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жена Скорпион

Зимата ще даде на дамите много ярки емоции. Според любовния хороскоп, жените Скорпион ще се радват на много ухажори, а някой от тях дори може да се превърне в житейски партньор. През пролетта страстта ще мине на втори план за сметка на една стабилна, хармонична връзка. Важно е да се търсят компромиси в евентуални кавги и да се вземе предвид мнението на партньора по различни въпроси – тогава нищо няма да наруши идилията.

Що се отнася до парите, в началото на лятото са възможни големи разходи. Най-вероятно те ще са свързани с покупката на кола или недвижими имоти, просто жените от тази зодия обичат охолния живот. Астролозите обаче съветват да си правите ясна сметка за желанията и възможностите си и да не поемате големи дългове.

Здравето ви се нуждае от внимание повече от всякога. Тези, които са мечтали за дете, е време да си направят необходимите изследвания. Възможно е в средата на есента да трябва да посещавате по-често болницата. През студените месеци ще сте податливи на настинки.

Мъж Скорпион

Всеки Скорпион ревностно се вълнува от собствената си популярност, за тях е важно да бъдат в центъра на всички събития. В началото на 2019 г. няма да се радвате на кой знае какво внимание от дамите, но през пролетта всичко ще се промени – чарът на мъжа Скорпион няма да остане недооценен. Семейните представители на знака също няма да бъдат подминати от тази вълна на внимание на нежния пол, но трябва да внимават да не наранят своята половинка. Защото не всеки партньор може спокойно да наблюдава успеха на човека до него на любовния фронт.

Тези, които искат да започнат свой бизнес, не трябва да пропускат точния момент, който ще бъде през юни. Звездите ще се формират по такъв начин, че всяко начинание ще доведе до добър резултат. В случай на финансов успех не трябва да бъдете алчни – препоръчително е да похарчите част от парите за благотворителност и по този начин да спечелите Вселената за себе си.

Не всеки мъж Скорпион отделя дължимото внимание на здравето си. Препоръчително е да се избягват големи натоварвания и дори при най-слаба настинка незабавно да се консултирате с лекар. Това ще предотврати сериозни последствия.

Зодия Везни през 2019 г.

Зодия Дева през 2019 г.

Зодия Лъв през 2019 г.

Зодия Рак през 2019 г.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари