IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 март

9 март 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се почувствате много по-добре, ако заемете пасивна позиция и обмислите начините за реализация на отложените до момента задачи. В личен план може да се наложи да направите компромис между желанията и възможностите си.

Телец

Ще имате възможност да направите някои положителни промени в личния си живот и да получите желана материална придобивка. Остри думи или критики, отправени към любимия човек ще предизвикат неприятности за дълго време.

Близнаци

Трудно ви е да се концентрирате, а това е предпоставка за грешки и пропуски, които може да създадат сериозни неприятности. Моментът не е подходящ за решаване на конкретни житейски проблеми. Ако е възможно използвайте днешния ден за почивка и любими занимания.

Рак

Заредете се с търпение и здрав разум днес. Любимият човек може доста да ви поизнерви с капризите и необмислените си постъпки. Разходка с приятели или друго любимо развлечение ще ви помогне да възстановите енергийния си баланс. Възможни са здравословни проблеми, свързани с вирусна инфекция или простуда.

Лъв

Вслушайте се в съветите на приятелите си и в мнението на влиятелни личности, които ще ви помогнат да придвижите проектите си. Пригответе се за романтични преживявания или покана за любовна среща. Днес може да ви направят предложение за женитба или годеж.

Дева

Отстоявайте интересите си твърдо, но дружелюбно. Ще имате възможност да демонстрирате таланта и умението си, ако не се разсейвате с дреболии и не позволявате да ви въвличат в глупави спорове. Възможни са проблеми с най-близки роднини – брат или сестра.

Везни

Очакват ви интересни приключения. Отстоявайте принципите си, но без да се конфронтирате с колегите. Не се поддавайте на чуждо влияние. Съдебно дело или друг вид спор ще се реши във ваша полза.

Скорпион

Денят ще бъде изпълнен с изненади и няма да премине по обичайния начин. Бъдете предпазливи, може да претърпите финансови загуби. Добрите резултати зависят само от старанието и трудолюбието ви.

Стрелец

Трудно ще реализирате финансовите си планове. Възможно е неочаквани здравословни проблеми да ви попречат да осъществите важни срещи. Не се съобразявайте с чуждо мнение, когато решавате собствени проблеми.

Козирог

Ще успеете да довършите много текущи задачи. Разчитайте на нестандартните идеи и интуицията си. Ще постигнете добри резултати дори в дейности, които не познавате добре. Не се преуморявайте.

Водолей

Не е препоръчително да взимате кардинални решения от личен характер. Успокойте се и не действайте под натиска на емоциите. Не настоявайте на своето и не се опитвайте да преодолявате конфликтните ситуации със сила.

Риби

Много сте чувствителни и може да се разстроите или разочаровате дори от дребна критика, забележка или проява на некоректност. Не отказвайте помощ или покана за колективна дейност. Вечерта ще получите добри новини от личен или любовен характер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари