Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните отношения ще създават безпокойство. Търсете баланс на интересите. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които почти веднага ще се наложи да похарчите за квалифицирана консултация, от която имате нужда.

Телец

Непривично за вас, но сте склонни да фантазирате и не си давате ясна сметка за собствените си възможности. Не се „изхвърляйте“ с щедри обещания. С каквото и да се захванете ще ви е нужна помощ, въздържайте се от прояви на самонадеяност.

Близнаци

Любовните отношения ще се развият благоприятно и окуражаващо. Скучните занимания ще са сравнително малко, а контактите с нови делови партньори или колеги ще ви мотивират да се заемете с дейности, изискващи въображение и размах.

Рак

Възможността да намерите приложим вариант за решаване на споровете с любимия човек е във вашите ръце. Проявете отстъпчивост, за да не докарате отношенията си до „задънена улица“. Работата ви може да е свързана с кратко пътуване и участие в еднодневна форма на обучение. Не зацикляйте върху познати решения.

Лъв

Критичните забележки не са най-добрият начин за изразяване на чувствата ви към любимия човек. Ако участвате в някакъв търг вероятността да спечелите не е за пренебрегване. Ще получите подкрепа за проект, който подготвяте от доста време.

Дева

Опитайте се да промените леко стереотипа в отношенията, ако искате да се насладите на романтичните емоции. В състояние сте да решите спорните въпроси на работното място стига да отчитате влиянието на всички странични фактори. Не подценявайте чуждото мнение.

Везни

Ако от известно време между вас и любимия човек се трупа напрежение, то пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да „разсечете гордиевия възел“. Ще сте достатъчно самостоятелни що се отнася до важните решения, но все пак е желателно да спазвате задължителните правила. С непознат до момента казус ще се наложи да се справите на работното място.

Скорпион

Настроението ви е необичайно меланхолично. Личните ви интереси може да са в противоречие с професионалните. Обстоятелствата ще ви подскажат оригинална идея за получаване на допълнителни приходи. Помислете дали сте в състояние да я приложите самостоятелно.

Стрелец

Стар проблем, който хвърля сянка върху любовните ви отношения отново ще придобие актуалност. Ако сега не изчистите съмненията по-късно ще е късно. Не е изключено да получите покана за съвместна дейност от страна на личност, която уважавате. Преди да отговорите помислете дали няма да навредите на текущата си работа.

Козирог

В първия пролетен ден ще имате повече енергия да изпълните плановете си. Имате идеи, някои от тях странни, но те ще ви вдъхновят. Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси с партньора.

Водолей

Любимият човек може да ви засипе с нелогични претенции и капризи, с които да ви развали настроението. Атрактивна оферта за продажба на недвижим имот ще привлече вниманието ви. Въздържайте се от подобна инвестиция, независимо че към момента финансовото ви състояние е стабилно. Не разполагате с достатъчна информация за сделката.

Риби

Опитайте се да разберете защо любимият човек е в лошо настроение, много малко е нужно, за да оправите нещата. Деловите контакти ще са интензивни, опитайте се да не ги приемате твърде лично. Не очаквайте успешен резултат от всички експерименти, достатъчно е че сте поели отговорност за изпълнението им.