IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 март

27 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вероятно ще се наложи да промените плановете си и да отложите някои срещи. Уточнете всички подробности преди да започнете някаква дейност. Обстоятелствата може да ви принудят изненадващо да тръгнете на път.

Телец

Целенасочени сте, ще се справите със служебните си задължения перфектно, особено с рутинните, но пък не сте склонни да поемате никакви рискове. Идеите ви са интересни, но не сте ги избистрили достатъчно, за да стартирате изпълнението им.

Близнаци

Сериозен разговор с шефа може и да не завърши във ваша полза. Въздържайте се от коментари, за да не се налага да се оправдавате. Ако проявите капризи у дома ще предизвикате остър скандал с близките си.

Рак

Много сте чувствителни и трудно сдържате емоциите си. Не са изключени конфликти със семейството, особено с родителите или съпруга(та). Не се поддавайте на провокации и бъдете търпеливи.

Лъв

Не обещавайте нищо, което не сте в състояние да изпълните. Не купувайте никаква техника и още по-малко комуникационна, много скоро ще покаже дефекти. Избягвайте контактите с държавни чиновници.

Дева

Денят ще е труден. Ще трябва да работите упорито върху текущите задължения, а в същото време ще ви идват най-различни нестандартни идеи и ще се разсейвате. Не започвайте неща, за чийто краен резултат нямате ясни параметри.

Везни

Не се включвайте в обществена дейност и публични изяви. Не разчитайте на подкрепата на приятелите си. Пътуванията на близки разстояния ще се реализират лесно и ще успеете да си свършите работата.

Скорпион

Може да ви хрумнат завладяващи идеи, но като цяло ще са утопични. Семейните проблеми ви пречат на концентрацията. Мислите ви са объркани, а постъпките – хаотични. Не обсъждайте затрудненията си с никого, уязвими сте заради моментната си слабост.

Стрелец

Очаквайте спънки с бизнеса, които до голяма степен ще бъдат предизвикани от пропуски на приятелите ви. Отговорността за резултатите, за съжаление, ще падне върху вас. Възможно е да загубите важни документи или да допуснете съществени грешки при попълването им.

Козирог

Наблюдателни сте и ще откриете важен пропуск в екипната дейност. Това ще помогне на бизнеса или обучението ви. Най-лесно ще ви се получат интелектуалните занимания. Практическите задачи ще ви затруднят.

Водолей

Предобед ще сте достатъчно работоспособни и концентрирани, за да се справите с всички задачи, които ви поставят. Успешно делово пътуване ще е добър завършек на деня. Инвестициите, направени днес може да се окажат безперспективни.

Риби

Сладкодумни сте, обаче избягвайте прекалено подробни обяснения. Лесно възприемате информация, не си приписвайте авторство, когато я споделяте. Бъдете коректни и изслушвайте колегите си, защото ще трябва да се включите в реализацията на сложна колективна задача.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари