IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 март

29 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Убедителната ви мотивация днес е свързана с финанси. Ще получите очакваните допълнителни приходи, ако сте последователни и проявите отговорност към задълженията си. Не започвайте нищо ново докато не довършите текущата си работа.

Телец

Тонус и идеи не ви липсват, и ако имате намерение да прокарвате някакви лични инициативи, можете да го направите днес. Довършете си спешните задачи предобед, а след това се опитайте да организирате обсъждане на предложенията си. Ще получите подкрепа, независимо че е последният ден от седмицата и хората обикновено са уморени.

Близнаци

Не пренебрегвайте детайлите, с каквото и да се захванете, проявете професионализъм. Дори незначителни грешки, допуснати днес, ще ви изиграят лоша шега след време. Ако се налага да сключвате застраховки, да депозирате ценности в сейф или да провеждате обучение на тема: безопасност при работа, заемете се незабавно.

Рак

Отнасяйте се към текущата работа с типичния си перфекционизъм, дори да предизвиква отегчение. Проявете разбиране към събеседниците си. Не се сърдете, ако любимият човек няма настроение за закачки или не желае да води дълги разговори. Уважавайте чуждите принципи.

Лъв

Крайните резултати от работата ви зависят от това дали сте готови да спазвате правилата и дали сте дисциплинирани. Може да са ви нужни повече усилия от обикновено, не се отказвайте по средата. Бъдете готови да поощрите сътрудниците си и да оцените справедливо старанието им.

Дева

Ще сте плътно ангажирани до вечерта. При това не толкова с ваши неотложни задачи, а с това да помагате на приятели или колеги. И причината да сте толкова отзивчиви няма да е желанието да сте полезни, а опасенията че ще променят необратимо мнението си за вас.

Везни

Ще се налага през целия ден да се съобразявате с най-различни условия. Част от тях няма да са ви приятни, а други ще приемете като несправедливо задължение. Ще се натъкнете и на затруднения, при това точно в дейности, свързани с близките ви. Приемете ги с усмивка, ако искате все пак да се справите.

Скорпион

Някак си нещата, с които се налага да се занимавате днес ще са почти готови. За вас ще останат само финалните щрихи. И в края на деня ще сте в състояние да видите крайните резултати от старанието си, които със сигурност ще ви зарадват.

Стрелец

Заемете се с дейности, имащи практически характер или приложение. Не пренебрегвайте рутинните задачи, в края на деня може да се наложи да съобщите нивото им на завършеност. По-младите колеги ще ви предложат помощ. Приемете, ще се удивите на старанието им.

Козирог

Не чакайте инструкции за работа, преценете самостоятелно кое е важно и кое търпи отлагане. Опитайте се да действате максимално оперативно. В оставащото ви време подредете документите и прегледайте съобщенията. Ще получите информация, свързана със свободното време или хобито ви.

Водолей

Следвайте стандартните процедури. Избягвайте спонтанните решения днес. Колкото по-малко оригиналност и ексцентричност проявявате в работата, колкото по-малко експериментирате, толкова по-добре. Ще си спестите материални загуби.

Риби

Правете нещата по естествения им ред, не се надбягвайте с времето и не се опитвайте да доказвате оригиналността си. Споделяйте и обсъждайте информацията, с която разполагате с останалите членове на екипа. Някой ще намери слаби места, които сте в състояние да избегнете своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари