IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С кои зодии се сприятеляваме и общуваме лесно?

30 март 2019 15 15

Вижте наблюденията и съветите на астролозите (I част)

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Овен

Представителите на зодия Овен най-много обичат да общуват с енергичните Лъвове и Стрелци. Те определено не се отегчават, когато са заедно, защото са на една вълна и често преследват сходни цели. Отношенията им с интелектуалните Близнаци и Водолеи също се развиват добре. Особено ако работят заедно в един и същи екип. Също така астролозите съветват Овните да търсят приятелство или поне добро познанство с разумни и мъдри хора, каквито са Телците. Те могат да им помагат в трудни ситуации и да успокоят бурния им нрав.

Телец

На Телеца му е приятно да бъде в компанията на „братовчедите“ земни знаци – Козирог и Дева, с които има сходства. Най-важното е, че имат общи интереси и теми. Когато имат трудни моменти пък приятелят, който може винаги да им помогне е Риби. Затова е хубаво да ги имате в обкръжението си. Приятел Овен пък знае как да ви мотивира за успех на професионалното поприще.

Близнаци

Близнаците винаги ще оценяват познанството си с Водолеи и Везни. Заедно те със сигурност ще пътуват много и никога няма да скучаят. Също така благоприятно е приятелството на този знак с темпераментните и ярки Овни. В този съюз, разбира се, Овен ще води, но Близнаците ще се научат от него на решителност и ще станат по-уверени. Има възможност за добра комуникация и с Лъвовете. Но само ако и двамата са в един социален кръг и между тях няма конкуренция.

Рак

Раците по природа са много уязвими. Те могат да комуникират перфектно с другите, но не всеки ще бъде допуснат в техния собствен свят. Но ако се сближат с някого – ще бъдат верни на приятелството през целия си живот. Според астролозите Раците могат да споделят интересите си с консервативните Деви. Също така могат да развият отлични взаимоотношения с Риби. Възможен е съюз със Скорпионите, но при условие, че познанството им е свързано с някакво интересно събитие.

Лъв

Лъвовете лесно могат да се сближат с всичките 12 знака на зодиака. и все пак огнените Овен и Стрелец могат наистина да разберат техния характер. След като се срещнат веднъж, те няма да се откажат един от друг и винаги ще могат да намерят теми за разговор. Дори ако техните професии и хобита са напълно различни. Има шансове Лъвовете да изградят силно приятелство с Близнаци и Везни. Само тук е важно темпераментният Лъв да не потиска познатите си и да се държи по-сдържано. В противен случай, удряйки по чувствата на въздушните представители на съзвездието, може да влезете в Черния им списък.

Дева

Представители на Дева, дори и в най-трудните ситуации, ще могат да разчитат на приятели под знака на Телец и Козирог. Особено ако работят на едно и също място и имат някакви планове за бъдещето. Те се чувстват комфортно и с по-интуитивните и чувствителни Скорпиони. В този съюз и двамата ще се вслушват един в друг и затова ще намерят правилното решение за всеки въпрос. Важно е да се отбележи, че много често Девите привличат към себе си Близнаци. Може би защото виждат в тях липсващи качества – непредсказуемост и оптимизъм.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

titia ( преди 4 години )
moia sviat e golemia mi liubim blisznak i malkoto mi hlape blizna4e . vodoleia kato babetkata ...tova e moia ejedneven sviat
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар