IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям реагираха на Instagram-а на Хари и Меган

4 април 2019 11 30

Херцозите и животът им в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Надпреварата между семействата на принц Уилям и принц Хари набира все по-голяма скорост. Макар и официално всичко между двете фамилии да изглежда безупречно, все по-ясно става и съперничеството в обществения живот на кралските семейства.

След като Меган Маркъл и принц Хари се отделиха с официален Instagram-акаунт, стана ясно, че са събрали рекорден брой последователи – над 3 млн. с @sussexroyal.

В публикация стана ясно, че херцозите на Съсекс приканват потребителите на социални мрежи да ги последват и да следят личните им снимки, както и отношението им към обществените каузи, които подкрепят. Не закъсня реакцията и от херцозите на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Снимка: Instagram

Ако доскоро в акаунта на двореца Кенсингтън в Twitter и Instagram имаше изображения на четиримата – Кейт, Уилям, Меган и Хари, то сега кадърът е от цялото семейство на Уилям и Кейт.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари