Може да сте спокойна личност, която има висока толерантност към много ситуации, но все пак се намират неща, които ви карат да излизате от равновесие, дразнят ви и дори признавате, че мразите. Всеки от нас има непоносимост към някои човешки черти, явления, действия, съвети и т. н. и може би зодиакалният знак оказва влияние върху това.

Овен

Овните изпитват непоносимост към хора, които правят нещата бавно, обясняват се прекалено много – на практика им губят времето. Като една практична и точна зодия, те направо полудяват, когато са в задръстване, закъсняват или чакат закъснели, не получават навреме отговор на съобщенията си и т. н.

Телец

Промените, хората, които говорят глупости, намачкани или изцапани дрехи, лошо обслужване, прегоряло ястие и личности, които не ползват дезодорант, могат лесно да изкарат извън нерви Телците.

Близнаци

Те са приказливи и шумни и логично мразят някой да им казва да си затворят устата. Нямат толерантност към хора без чувство за хумор, полудяват при вида на счупена техника, лошо вино и неудобни обувки, които им пречат да танцуват.

Рак

Ракът мрази най-много да бъде критикуван и да бъдат игнорирани емоциите му.

Лъв

Лъвовете не са фенове на студа, на многознайковците и на тези, които постоянно ги карат да забавят темпото.

Дева

Девата обича реда и затова безпорядъкът я влудява. Този зодиакален знак не е привърженик и на емоционалните изблици и жестове на публично място, на бръщолевенето и на това да им губят времето.

Везни

Везните не понасят всичко, което нарушава личният им баланс. Те ненавиждат грубостта, нараняването на животни, хората, които не им връщат обаждане, грозните прически и мръсните коли.

Скорпион

От всичко на света, Скорпионът най-много мрази лъжците, пасивните хора и когато е принуден да издаде някоя тайна, също и критиката.

Стрелец

Със силен и свободен дух, Стрелците изпитват неприязън към мрънкащите и вечно оплакващите се хора. Те са твърдоглави и правят нещата по свой си начин, така че често се ядосват, когато ги обвинят в небрежност, безотговорност и им казват да релаксират.

Козирог

Консервативни по душа, Козирозите мразят тези, които постоянно искат пари назаем и „забравят“ да ги върнат, немарливите и прекалено самонадеяните личности.

Водолей

Какво мразят Водолеите? Да им казват, че не знаят какво правят, да им натякват миналото им, липсата на лоялност и граници и хора, които им противоречат.

Риби

Рибите се ядосват на тези, които се измъкват по време на спор като страхливци, които се смеят прекалено силно, жестоките хора и бавните шофьори.