IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 април

13 април 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

снимка: Istock

снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един от малкото дни, в които нищо не би могло да смути душевното ви равновесие. В състояние сте да преценявате фактите и събитията логично и практично. Използвайте момента, за да изгладите някои противоречия от личен характер, към които трябва да се подходи разумно, а не емоционално.

Телец

Мислите ви ще са ангажирани предимно с планове за близкото бъдеще, към които имат отношение романтичните ви отношения. Ако връзката ви е отскоро е възможно да установите, че не ви удовлетворява и да предприемете действия по прекратяването ѝ. Обратно, ако се познавате с партньора си отдавна е вероятно да уговорите условията за създаване на общо домакинство.

Близнаци

Нов човек ще навлезе в ежедневието ви. Може да е с голяма разлика във възрастта или в социалния си статус в сравнение с вас. Независимо от статуса запознанството ви ще се отрази както на начина на мислене, така и на материалното ви положение, при това в положителен аспект.

Рак

Колективната работа ще е интензивна и напрегната, но резултатна. Не се учудвайте, ако някой от участниците активно се опитва да демонстрира лидерските си качества. Най-вероятно тези действия няма да получат одобрение и ще се стигне до конфликт. Контролирайте емоциите, когато изразявате мнението си.

Лъв

Ще получите финансови постъпления, които не са само ваша собственост и подлежат на разпределение. Използвайте само позволени методи на действие, за да не ви въвлекат в погрешна схема. Бъдете внимателни по време на пътуване, възможни са проблеми с изпълнителната власт, съпроводени с глоби.

Дева

Работата ви днес ще се развива едновременно в две направления. Ще се занимавате с нещо старо и познато, за което е постъпила допълнителна информация и можете да подобрите резултатите. В същото време ще се захванете с нещо ново, което преценявате като интригуващо предизвикателство, проверка на възможностите ви. И едното, и другото ще ви помогнат да преодолеете страховете си.

Везни

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не е изключено да попаднете в инцидент, с който трудно ще се справите. Бъдете изключително внимателни, ако шофирате. Спазвайте правилата за безопасност при работа с технически средства и инструменти.

Скорпион

Не се отказвайте от възможността да присъствате на професионална дискусия. Ще разширите деловите контакти и ще намерите решение на въпроси, които са ви затруднявали. Предложенията ви ще допринесат за подобряване организацията на екипната работа.

Стрелец

В състояние сте да мислите практично и едновременно с това творчески. Експериментите, свързани с прилагане на нови методи за позната работа ще дадат добри резултати. Заемете се с решаването на юридически проблеми, за които до момента не сте разполагали с достатъчно време или информация.

Козирог

Ще имате възможност да предложите на обсъждане свой стар проект. Ще присъстват хора, чието мнение е важно и биха могли да ви помогнат да получите финансиране. Не е изключено да се появят и задгранични партньори с предложения за дългосрочни договори.

Водолей

Умението ви да намирате оригинални решения на тривиални въпроси ще ви е много полезно днес. Ще успеете да превърнете дефектите в ефекти. Труден казус, свързан с наследство, глоба, просрочени финансови задължения ще остане в миналото след участието ви в някаква публична инициатива.

Риби

Настроението ви е романтично и изпитвате необходимост от близък контакт с любимия човек. За ваш късмет рутинната работа ще е в рамките на обичайното и няма да ви затрудни. Измислете някакво развлечение, което ще ви даде възможност да разкриете чувствата си и да освежите отношенията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари