IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 април

16 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се очакват сериозни затруднения. Избирайте познати маршрути, ако пътувате или предварително се осведомявайте за пътната обстановка. Не купувайте предмети на изкуството и бижутерски изделия.

Телец

Не вярвайте на нищо, което ви обещава шефът днес. Възможно е да ви възложат допълнителна работа с допълнително заплащане. Не предприемайте действия за промяна на сегашния си професионален статус. Дръжте в тайна личните си преживявания.

Близнаци

Събитията на работното място ще са динамични. Ще се справите, ако реагирате синхронизирано и търсите творчески решения. Не е изключено да намерите благоприятно решение на юридически въпрос.

Рак

Тонусът ви е стабилен и активизира състезателния ви дух. Добре е да се опитате да демонстрирате възможностите си, но не е желателно да парадирате с резултатите. Изненадите ще са свързани с неуредици по транспорта.

Лъв

Ще се стабилизират контактите ви със задграничните партньори. Възможно е да получите изгодна оферта за летен отпуск или друг вид празничен пакет. Преди да я потвърдите е желателно да я обсъдите с любимия човек и да размислите върху различната гледна точка, която изразява.

Дева

Непредвидено може да се наложи да предприемете кратко пътуване. Помислете дали имате някакви лични интереси в мястото, към което се отправяте. Ще разполагате с достатъчно добра възможност да съчетаете полезното с приятното и пътуването ще се превърне от задължение в разнообразие.

Везни

Участвайте във всички дейности, в които колегите ви призовават да се включите. Резултатите ще са убедителни, а вашата намеса ще получи висока оценка. Ситуацията ще се отрази положително на настроението и на личните отношения.

Скорпион

Въздържайте се от непланирани разходи. Проявете отговорност и дисциплина на работното място. Ако работата ви е свързана с транспорт или услуги е възможно да получите отказ за някои сделки.

Стрелец

Преговори с нови делови партньори ще се получат бързо и с прекрасни резултати. Не е изключено да имате и възможности за дългосрочна инвестиция. Реализирайте я, само ако няма да се налага да взимате заем срещу ипотека.

Козирог

Пътуванията ще са свързани с инцидент, авария или просто забавяне. За щастие единствената жертва ще е свободното ви време. Условията на работното място може да претърпят лека промяна, отстоявайте позициите си.

Водолей

Деловите преговори ще са успешни, особено ако работата ви е в сферата на строителството и внедряването на нови технологии. Нов човек в групата на деловите ви партньори ще ви заинтригува. Не смесвайте професионалните отношения с лични, ще си навредите.

Риби

Подхождайте прагматично към новите възможности и не си правете грандиозни планове за бъдещето. Не разполагате с достатъчно детайли и съвсем скоро може да се наложи да смените тактиката. Личните отношения ще са източник на радостни преживявания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари