IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 април

17 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сложен ден, в който са застрашени предимно взаимоотношенията ви. Ако към момента има натрупани някакви противоречия, то вероятността точно днес скандалът да избухне не е за пренебрегване. Мерете си думите, ако „стъпите накриво“ пред някой шеф ще си създадете големи проблеми.

Телец

Някой ще се опита да прокара нови идеи на работното място. Бъдете готови да ги приемете, независимо че първоначално може и да не сте убедени в ефективността им. По-добре е сега да направите дребни отстъпки, отколкото след време да претърпите сериозни реформи.

Близнаци

Юридическите въпроси, които се опитвате да уредите няма да намерят решение днес, дори фактите като цяло да са във ваша полза. Ако се налага да довършите стара задача разделете я на етапи. Така лесно ще установите къде точно сте допуснали пропуск или грешка.

Рак

Събитията ще са противоречиви и трудно ще се ориентирате в обстановката. Мнението ви ще е доста субективно за това е желателно да подхождате дипломатично в неясните моменти. Причините за случващото се няма да са очевидни, възможността да си изградите работеща тактика е минимална.

Лъв

Вероятно ще се наложи да отмените или прекратите част от договорите си. Не го приемайте драматично, следете актуалната информация в своята професионална сфера. Ще откриете нови възможности за разширяване на сътрудничеството.

Дева

Колега, с когото не се разбирате особено ще потърси съдействието ви. Не отказвайте. Ще промените изцяло мнението си, а оттам и типа на отношенията. Реванширайте се, ако прецените, че поведението ви до момента не е било достатъчно коректно.

Везни

Спазвайте правилата. Приемете изискванията на партньорите си като възможност, а не като задължение. Така ще ви е по-лесно да адаптирате действията си към техните. Към момента е по-добре да намалите инициативата.

Скорпион

Задълженията ви както у дома, така и на работното място ще са повече, отколкото очаквате. Създайте си ред на работа, ако искате да сте максимално ефективни. Радостните преживявания ще са свързани с децата ви или, ако нямате собствени, с децата на близки приятели, роднини.

Стрелец

Разсеяни сте, което е предпоставка за проблеми по време на пътуване. Ако не се налага да шофирате лично, то ползвайте услугите на обществения транспорт. Така ще избегнете евентуални инциденти и ще се насладите пълноценно на пейзажа около себе си.

Козирог

Не са изключени проблеми с оборудването и електрониката, които ползвате. Ще забавят работата ви, но последствията няма да са фатални. Следобед може да получите неприятни новини, свързани със здравето или бизнеса на близък приятел. Реагирайте незабавно, ако не с друго, то поне със съпричастност.

Водолей

Настроението ви е усмихнато, дружелюбни сте и любопитни. Овладейте желанието си да правите необмислени покупки. Ще разполагате с достатъчно време за усвояване на нова информация, използвайте го пълноценно.

Риби

Възможно е да получите допълнителни приходи и дилемата ви вероятно ще е дали да си позволите някакво удоволствие или да заделите резерви. Професионалните задължения ще са достатъчно много, за да не ви остане време за разходки по магазините. Преценете интересите си в перспектива и ще установите, че разумният вариант е да сте пестеливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари