IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 април

24 април 2019 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се реално да прецените възможностите за реализация на идеите си. Не се захващайте за нищо ново, ако информацията ви е половинчата или оборудването ви е неподходящо. Избягвайте споровете на политически и религиозни теми.

Телец

Шефът или колегите ще изразят недоволство от вас и поведението им доста ще ви огорчи. Мотивите за възраженията им ще са неясни, което ще ви лиши от възможност да се защитите. Не се стресирайте излишно, най-вероятно се опитват да ви манипулират.

Близнаци

Моментът не е подходящ за резки промени на динамичния стереотип и ежедневните дейности. Не разполагате с достатъчно информация за решения с дългосрочен ефект. Довършвайте започнатото с равномерно темпо. Не е желателно да се преуморявате.

Рак

Настроението ви е нестабилно. През целия ден може да сте неспокойни, раздразнителни, мнителни и преценката ви за случващото се ще е доста далече от истината. Въздържайте се от каквато и да било инициатива, защото резултатите няма да оправдаят очакванията ви.

Лъв

Повече от веднъж ще присъствате на някаква странна ситуация днес. Избягвайте контактите с непознати и не се доверявайте на оферти, получени по телефона или интернет. Не е изключено да попаднете на измамници.

Дева

Желанията и възможностите ви се разминават. Няма да ви стигнат силите за всички задачи, които си набелязвате, така че преценете кои са най-важни и се заемете с тях. По-добре една довършена дейност, отколкото няколко започнати и докарани до никъде.

Везни

Избягвайте разговорите на лични теми пред широка аудитория. Не залагайте на доброто отношение и коректност на околните, защото някой ще се опита да огласи ваша тайна. Няма да ви навреди, но ще създаде възможност за интрига.

Скорпион

Съхранявайте грижливо документите и парите си, особено ако се налага да пътувате. Не се включвайте в съмнителни сделки, гарантиращи сериозна печалба. Умението ви да се съмнявате и всичко да проверявате ще ви е много полезно днес.

Стрелец

Ще се наложи да разпределите част от задълженията си между другите участници. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже оптималния избор на подходящи изпълнители. Следобед ще получите комплименти за свършената работа, а може би и материален стимул.

Козирог

Въздържайте се от непредвидени скъпи покупки. Обстановката на работното място ще е доста напрегната, а действията на околните ще са хаотични. Наблюдавайте и се намесвайте само тогава, когато предложенията ви могат да се реализират без особени усилия.

Водолей

Усмивката е най-силното ви оръжие днес, енергията ви е достатъчна за да преодолеете трудности, които преди време са спирали работата ви. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да изгладите съществуващ конфликт. Ще се почувствате добре, защото ще се освободите от чувството за вина.

Риби

Делова среща, за която се готвите ще бъде отменена и ще разполагате с малко повече свободно време. Посветете го на близките си или любимия човек. Не се отказвайте от развлечение, което те ви предлагат. Отношението им ще ви помогне да се почувствате пълноценни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари