IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 април

30 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не започвайте нищо ново. Ще имате възможност да подобрите постигнатото и да възстановите връзките си с предишни делови партньори. Кратко пътуване ще е свързано с доста нерви.

Телец

Интелектуалните занимания ще са плодотворни. Бъдете внимателни, ако работите с механични и електрически уреди или на височина. Не са изключени проблеми и с комуникационната техника.

Близнаци

На работното място са възможни конфликти, провокирани от жена. Мислете обективно, в състояние сте да се дистанцирате. Не позволявайте на родителите си или други по-възрастни роднини да се намесват в семейния ви живот.

Рак

Възможни са проблеми с транспорта, отчитайте влиянието на трафика, тръгвайки за делови срещи. Не е желателно да купувате движимо имущество. Ще даде дефекти. Подбирайте внимателно храната, която ще употребявате, съществуват предпоставки за алергична реакция.

Лъв

Използвайте познати методи на работа. Нововъведенията ще ви затруднят и няма да спазите уговорените срокове. Изключително внимателно преценявайте разходите си.

Дева

Ако преди време сте подали някъде документи за работа, то днес може и да получите потвърждение. Преценете колко време е минало оттогава и дали все още искате да променяте каквото и да било. Не преекспонирайте личните проблеми.

Везни

Избягвайте резките решения, касаещи личния ви и любовен живот. Колкото сте по-предвидими, толкова по-лесно ще намерите правилно решение на съществуващите противоречия. Използвайте свободното време за попълване на липсващите ви знания.

Скорпион

Бъдете особено внимателни, ако се налага да боравите или управлявате чужди финанси. Дамите да избягват местата, където има струпване на много хора, може да станат обект на сексуално посегателство. Отделете време за спорт, ще повишите тонуса си.

Стрелец

Действайте екипно. Търсете възможност за сътрудничество както с колегите, така и с близките си. Вероятно ще се наложи да се погрижите за по-възрастен роднина. Направете го така, че да не навредите на семейните си отношения.

Козирог

Настроението ви след празничните дни е оптимистично и ще се справите с текущите задачи сравнително лесно. Реагирайте с чувство за хумор на репликите на колегите. Приемете, че става дума за шега, а не за търсене на конфронтация. Не позволявайте да ви въвличат в конфликти.

Водолей

Конкурентите или опонентите ще търсят слабите ви места. Не е изключено да ви злепоставят с невярна информация за вас или за работата ви. Мобилизирайте се, действайте с разрешени методи. В състояние сте да елиминирате нападките им.

Риби

Ще се наложи бързичко да се справите с някаква дребна битова авария, защото стари приятели ще поискат среща с вас или ще предложат да ви гостуват. Макар и изненадваща, новината ще е радваща. Ще се отрази благоприятно както на професионалния ви напредък, така и на личните отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари