IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Хороскопът ви за месец май

1 май 2019 10 45

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Хороскопът ви за месец май

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за май 2019, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се психически. Месецът ще е напрегнат и наситен със събития. Ще се разкрият различни възможности пред вас. Например, да разгърнете потенциала си, да изгладите личните конфликти, да стабилизирате финансите. Най-важното е да сте сигурни в себе си и да не се отказвате при първата несполука. Един от силните козове са организаторските ви способности. Няма да сгрешите, ако заложите на тях, ще стабилизирате професионалните си позиции. Най-вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления. Не големи, но няколко пъти. Търсете нестандартни решения за сложните казуси. За промяна на работното място са подходящи последните дни на месеца. През втората седмица ще намерите решение на любовните спорове или въобще ще можете да поставите в ред връзките си.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, много по-лесно ще намирате изход попадайки в сложна ситуация. Реакциите ви ще са по-открити, хрумванията по-оригинални. Ако дълго време сте отлагали разговорите на неприятни теми, то сега ще сте достатъчно убедителни, за да постигнете своето. Деловите, семейните, романтичните отношения ще са по-конкретни, изчистени от негативни нюанси. Най-напред формулирайте целите си. Веднага след като го направите ще сте наясно как да ги постигнете. Комуникацията ще ви е лесна на всички нива и ще можете убедително да презентирате идеите си. Достатъчно условие за напредък или привличане на нови надеждни делови партньори. По отношение на финансите е желателно да сте по-пестеливи и да не превишавате предварително определените лимити на разходите си. Икономисаното сега ще бъде благоприятна наличност след време и ще ви спести необходимостта да търсите заеми. За уреждане на любовните и романтични отношения използвайте втората половина на месеца. През първата избягвайте шумните компании.

Близнаци

Не си поставяйте твърде амбициозни цели, предстои един леко противоречив период. Не всичко ще ви се получава от първия път, но това не означава, че трябва да се отказвате. Намалете темпото. Отчитайте влиянието на детайлите, за да си изградите реална оценка за ситуациите, в които попадате. Следвайте инстинкта си за самосъхранение, който ще ви подскаже как да избегнете някои неприятности. Съсредоточете се предимно към текущите си задачи в началото на месеца и по възможност ги реализирайте самостоятелно. Не предприемайте никакви кардинални промени. Ако изникнат противоречия с шефа и колегите ще успеете да ги ликвидирате без особени усилия в средата на месеца. След като Слънцето навлезе във вашия знак ще сте по-сигурни в действията си, но и по-разсеяни. Не обсъждайте перспективните си намерения. За скъпи покупки периодът изобщо не е подходящ, така че спазвайте строга финансова дисциплина. Не разчитайте на допълнителни парични постъпления, съобразявайте се с наличностите си. Ще ви е много по-лесно да общувате с хората, с които ви свързват еднакви цели и убеждения, отколкото с онези, с които бихте споделили чувствата си. Намалете контактите, за да се преборите със собствените си съмнения и предубеждения, да се избавите от бремето на спомените. Интуицията ви ще се изостри.

Рак

Успехът е във вашите ръце. Няма да се налага да се преборвате със сериозни затруднения. Достатъчно е да сте целенасочени, подредени и да вярвате в собствените си възможности. Оттам нататък всичко е въпрос на комуникативност и последователност. В началото на месеца проявете наблюдателност и адаптирайте собствените си планове към обективните условия. Реализирайте идеите си постепенно и не драматизирайте дребните неуспехи, които може да се случат. В този период бъдете и по-пестеливи. След това ситуацията бавно, но устойчиво ще се променя. Част от съществуващите противоречия ще отпаднат или причините, които ги пораждат ще се променят. Условията за професионален напредък ще са налице, вашата грижа ще е само да се възползвате от тях. За целта, разбира се, трябва да сте доста по-инициативни от обикновено. Не смесвайте деловите и професионални връзки с любовни, дори ако имате общ бизнес с любимия човек. Необвързаните ще привличат вниманието, но вероятността да създадат сериозни отношения е минимална.

Лъв

Периодът ще е доста благоприятен за представителите на вашия знак. Ще направите крачка напред в почти всички направления. Професионални успехи, материални постъпления, любовни емоции, нови делови партньори, които ще подкрепят предложенията ви… Изобщо, късметът ще е на ваша страна, стига да не се възгордеете и да замените самоувереността със самонадеяност. В началото на месеца действайте бавно, но ритмично. Прегледайте текущите задачи и се занимайте с всичко изостанало. Подредете графика за по-продължителен период, за да разпределите силите и времето си оптимално. Не зацикляйте върху занимания, които от втория и третия опит не се получават. Очевидно има пропуск, който постепенно ще установите и отстраните. След първата седмица напредъкът ви ще е очевиден. Ще съумеете да обедините всичките си таланти и да ги използвате по най-добрия начин. Финансовото ви положение ще е стабилно, но ако искате да остане такова не бива да си позволявате излишни покупки. Ако семейството ви е създадено отдавна, освежете отношенията с кратко пътешествие. Необвързаните ще имат достатъчно добри възможности за общуване и е много вероятно да се запознаят с привлекателна личност на някакво публично мероприятие.

Дева

Подредете приоритетите. Решете с какво искате да се занимавате през този месец. Преживяванията ще са интересни, в повечето случаи неочаквани. Можете да облагородите дома си, да изгладите личните конфликти, да отделите време за творческите си търсения или да усвоите нова професионална квалификация. Изборът е ваш, а правилната стратегия е да концентрирате силите си само в една посока. Най-съществените тенденции на периода ще са създаване на нови контакти и усвояване на нова информация. През втората десетдневка условията ще са благоприятни за онези представители на вашия знак, които желаят да сменят работното място. Ще намерят подходящи оферти, ще могат да ги проучат и обмислят без да бързат. Приходите ще са свързани с пътуване или със задгранична сделка. Не е желателно да се хвърляте в спорадични любовни романи. Страстта ще угасне точно толкова бързо, колкото е пламнала и ще се почувствате измамени. Във ваша полза е да не обсъждате с никого личните си отношения.

Везни

Събитията ще са динамични и ще се отразят положително на самочувствието ви. На моменти може да ви подтикват към необмислени действия и да се наложи да отделяте повече време за коригиране на грешките, отколкото за създаване на нещо ново. Във възможностите ви е да си спестите куп неприятности и ще го направите, ако не действате по инерция. Силите ви са достатъчни за да реализирате замислите си и ще го направите, ако разпределяте ресурсите си разумно. Интуицията ви е силна и ще остане такава през целия месец. През втората половина ще разполагате с достатъчно добри условия за професионален напредък. Не е изключено да получите наследство, скъпа материална придобивка или закъсняла печалба от предишни проекти, притежавани акции, земеделска рента. Отделете запаси, а минимална част използвайте за мечтано развлечение. Въздържайте се от спонтанни любовни авантюри, независимо дали сте във връзка или не. И в двата случая преживяването ще е скоротечно и разочароващо.

Скорпион

Една от съществените ви задачи през този месец ще е да контролирате емоциите. Преценявайте изказванията и реакциите си, за да не съжалявате след време. И лошото е, не че ще допуснете сериозна грешка, а че ще се чувствате виновни и ще се самонаказвате незаслужено. В най-общи линии периодът ще е спокоен. Няма да шашнете света с постиженията си, но при добро желание бихте могли да изгладите личните отношения, да стабилизирате финансите и да създадете условия за дейности, изискващи по-дълъг период на реализация. В началото на месеца може да сте доста раздразнителни и с поведението си да провокирате конфликти. След първата седмица обстановката ще е по-спокойна и ще можете да се извините и реванширате за допуснатите грешки. Занимавайте се предимно с текущите задачи. Новите проекти няма да оправдаят очакванията ви. Финансовите постъпления ще са стабилни и ще са за онези дейности, с които се справяте най-добре. Направете първата крачка за възстановяване хармонията в любовните отношения. Подходящият момент е през втората половина на месеца. Ако все пак прецените, че ситуацията е повече от зле и връзката ви е изгубила смисъла си, а най-добрият изход е раздялата, то пак тогава нещата ще се получат без излишна драматургия.

Стрелец

В никакъв случай няма да скучаете през този месец, но пък и не е препоръчително да се впускате в екстремни приключения. Работата ви ще получи висока оценка, съпроводена със съответните финансови постъпления. Прекалената заетост може да се превърне в повод за разправии със семейството. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Овладейте амбициите и намалете оборотите. Не е нужно да откривате нито топлата вода, нито велосипеда. Много по-важно е да използвате потенциала си целенасочено и да изграждате постиженията си стъпка по стъпка. Не разчитайте на бърз успех и на лесна печалба. Мислете за ефекта от действията си не само в материален, а и в духовен план. В края на месеца анализирайте постигнатото и наваксайте пропуснатото. Контактите със стари приятели в началото на месеца ще са добър повод за освежаване на любовните отношения. Натрупаният опит ще ви е от полза, но не е нужно да превръщате живота си в албум за спомени. Направете нещо ново, непознато, което ще ви тонизира и зарадва.

Козирог

Ангажиментите ви ще са повече, но пък и резултатите ще са по-впечатляващи. Ще се справите с проблеми, които от доста време ви тровят живота. Отношенията и у дома, и на работното място ще са спокойни. Ще елиминирате от пътя си личност, която се опитва да навреди на авторитета ви. В началото на месеца бъдете изключително предпазливи и сдържани с колегите си и шефа. Не създавайте поводи за спорове на служебни теми. Вършете си работата с познати средства и така, че да оправдае очакванията. През втората половина на месеца задачите ще са по-сложни и ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал. Предложенията ви ще получат одобрение. В този момент задължително проверявайте резултатите за грешки. Бързото им отстраняване ще ви предпази от финансови санкции. Ако имате намерение да правите някакви козметични ремонти у дома, организирайте ги през първата 10-дневка. Тогава близките ви с радост ще съдействат и ще се справите за минимално време. Не се намесвайте в чужди проблеми. Не пренебрегвайте любимия човек заради ежедневните задължения.

Водолей

Ще имате възможност да погледнете действителността от друг ъгъл. През този месец мисленето ви ще е по-реалистично от обикновено и ще намерите най-прекия път към сложните решения. Предстоят нови запознанства и интересни преживявания. Помислете за обстановката у дома и ако нещо не ви харесва, преценете собственото си участие в дадената ситуация. В началото на месеца ще сте много по-ефективни в усилията си да създадете уют и хармония в отношенията с близките си, отколкото да реализирате високи постижения на работното място. Никой не очаква от вас да излезете извън динамичния си стереотип, така че не се и опитвайте. Старанието ви ще бъде забелязано и това е достатъчно. В края на месеца се постарайте да не привличате вниманието, няма да е във ваша полза. Следете за състоянието на авоарите си. Обсъждайте покупките с членовете на семейството. Отделете време за по-възрастните и по-младите си роднини. Вероятно ще намерите решение на сложен казус, предизвикан от разликите между поколенията.

Риби

Преодолейте страховете си. Постиженията ви зависят от желанието да се отървете от предубежденията и да разчупите стереотипите. Следвайте вдъхновението си, то ще ви помогне да постигнете успехи там, където другите са се провалили. Излъчването ви е силно и контактите ще са интензивни почти през целия месец. Новите хора в живота ви малко или много ще променят начина ви на мислене. Ще ви подскажат кои са силните ви страни и как най-ефективно да се възползвате от талантите си. В началото на месеца бъдете по-сдържани, не споделяйте мнението си с всеки събеседник. Част от концепциите ви ще са плод на представа, а не на обективни фактори и ще подлежат на промяна. Не е желателно в този момент да правите големи и дългосрочни инвестиции. В края на месеца събитията на работното място ще оправдаят очакванията ви. Ще можете да промените нещата, които не ви харесват. Въздържайте се от разправии на финансови теми с любимия човек. Осигурявайте си кратки пътувания за почивните дни, за да избегнете възможността за недоразумения. Начинът да намерите отговор на текущите проблеми е да говорите за тях откровено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари