IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 май

2 май 2019 05 43

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Целите, които си поставяте сами по себе си са интересни, но ви трябва време за реализацията им. Бързането ще ви вкара в „задънена улица“. Подредете пространството около себе си. Използвайте вдъхновението си, за да излезете от трудните ситуации.

Телец

Настроението ви е нестабилно и сте концентрирани предимно към себе си. Ще ви е трудно да намерите общ език дори с хора, с които принципно се разбирате много добре. Не стигайте до крайности в личните отношения.

Близнаци

Адаптирайте плановете си към обстоятелствата. Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-добре ще се справите. Ще съумеете да решите важен личен проблем, който от доста време ви безпокои.

Рак

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления или ще успеете да реализирате изгодна продажба. Не си правете експерименти в областта на личните отношения. Ще бъде грешка даже, ако си позволите неподходяща шега с личност от близкото ви обкръжение. Във ваша полза е да отложите отговорните разговори.

Лъв

Вероятно ще участвате в професионална дискусия, свързана с одобряване на нов проект. Подкрепете автора му, независимо че личните ви отношения може да са леко враждебни. Дайте обективна оценка, посочвайки евентуалните рискове и затруднения. Крайният резултат ще е във ваша полза.

Дева

Ще ви съобщят новина, която дълбоко ще ви развълнува. Възможно е да е по-скоро неприятна и да ви извади от равновесие за известно време. Мислейки за чутото ще се сетите как да възстановите добрите си отношения с човек, с когото от известно време сте в конфликт.

Везни

Ще е трудно да съчетаете своите интереси с тези на околните, така че по-добре не се опитвайте да го правите. Партньори, с които работите отскоро ще ви подскажат как да повишите доходите си. Минимална инвестиция в необичайна идея ще се окаже печеливша.

Скорпион

Реагирате на събитията по-скоро емоционално, отколкото логично. Това в известна степен може да затрудни изпълнението на текущите ви задължения. За някои дейности ще ви е нужна помощ, не се безпокойте да я потърсите. Не отговаряйте веднага на предложенията, които ви отправят, осигурете си време за преценка.

Стрелец

Не пилейте нито силите, нито парите си. Постарайте се да прецените правилно колко време ви трябва за всяка задача преди да се захванете сериозно с изпълнението ѝ. Не вярвайте на хора, щедри на думи, ще ви подведат.

Козирог

Реагирайте на събитията с присъщия си прагматизъм. Новите ви познати със сигурност ще покажат ентусиазъм от възможността да общуват с вас, но поведението им ще е по-скоро поза, отколкото искреност. Не вярвайте на щедри обещания, защото както знаете безплатни обеди няма.

Водолей

Сравнително лесно ще ви се получават всички начинания днес. Ще намерите оригинални решения на въпроси, които до момента са връщали работата ви назад. Не коментирайте с околните, не всички ще приемат благосклонно успехите ви.

Риби

Текущата работа доста ще ви отегчи, но ако сами не внесете известно разнообразие в ежедневието няма да има кой да го направи. Отделете време за близките си. Някой от тях може да има проблем, който се стеснява да сподели. Проучете всички предложения за безплатно виртуално обучение по предпочитани от вас теми. Ще попаднете на нещо интересно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари