IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 май

3 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време за дейности, които в края на април не сте успели да осъществите по обективни причини. Всичко, което е било на етап обсъждане сега ще може да придобие яснота и конкретика. Ще напреднете с изпълнението на дългосрочните договори.

Телец

Обсъждайте само въпросите, върху които сте готови да работите и разполагате с необходимото оборудване, технология, концепция. Не коментирайте бъдещите си планове. Някой ще ги използва за своя сметка.

Близнаци

Прекалените амбиции ще ви създадат врагове. Не привличайте вниманието. Участвайте само в дискусии, за които сте подготвени. Спазвайте правилата и по възможност не правете компромиси с принципите си.

Рак

Анализирайте затрудненията. Ще ви помогнат да осъзнаете собствените си грешки и ще ви предпазят от неправилни решения. Отнасяйте се към събеседниците си като с равни, не ги подценявайте. Ще ви подскажат как да се справите с текущите сложности.

Лъв

Бъдете внимателни, може да претърпите авария или да попаднете в ситуация на авария. Избягвайте участие в масови мероприятия. Обстановката ще е доста нервна и част от присъстващите ще са склонни към прояви на агресия.

Дева

Контактите ви ще са активни, но не напълно удовлетворителни. Стар спор по недовършена задача може да се активира отново. В състояние сте да предложите убедителни аргументи, но сте и доста импулсивни, което може да прекрати завинаги една от връзките ви.

Везни

Ще се наложи да работите с доста информация, но лесно ще отделите важното от второстепенното. Мисълта ви е ясна и остра, в състояние сте да формулирате дългосрочните си концепции. Отстоявайте позициите си без да навлизате в чужда територия.

Скорпион

Ще се натъкнете на затруднения в работата си и е много вероятно да не успеете да спазите обещаните срокове. Предупредете своевременно и внесете съответните корекции в собствения си график. Разговаряйте коректно с партньорите си, за да избегнете възможността за недоразумение.

Стрелец

Обстоятелствата ни най-малко няма да подпомагат реализацията на решенията ви. Бъдете готови за някои промени, маневри, отстъпление от намеренията си. По-добре да не спечелите нищо, отколкото да загубите много.

Козирог

Ще сте много по-проницателни от обикновено и ще успеете да избегнете някои опасности, за които не сте помислили предварително. Не са изключени проблеми с техниката и комуникациите. Ще довършите започнатото по-бързо, отколкото предполагате.

Водолей

Ако събеседниците отхвърлят идеите ви не ги убеждавайте да размислят още веднъж. Не зацикляйте върху едни и същи натрапчиви мисли. Вместо това изработете си резервни варианти за действие, с които ще оползотворите времето си максимално.

Риби

Личните и телефонни разговори ще ви отнемат доста време днес. Част от събеседниците може да отстояват позициите си твърде безкомпромисно, което да изнерви обстановката. Ако не се налага да пътувате, по-добре не го правете, но ако все пак е належащо наблюдавайте обстановката в подробности, за да реагирате незабавно при необходимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари