IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 май

7 май 2019 05 49

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако забележите спад в градуса на личните отношения. Не се и стресирайте. Наистина е възможно дистанцията между вас и любимия човек леко да се е увеличила. Спомнете си поводите за сложни разговори в предишните дни и потърсете решение на въпросите, които сте коментирали.

Телец

Непредвиден разход или просрочен приход може да създаде тревоги, свързани с финансите ви. Ситуацията съвсем няма да е фатална, но ще се наложи да мислите бързо и да реагирате гъвкаво. Не разчитайте на кредити, обърнете се за съдействие към приятели, на които често помагате. След няколко дни нещата ще се подредят.

Близнаци

Случайна информация ще провокира въображението ви. Ще намерите нехарактерно приложение на някой от старите си проекти, а едновременно с това ще повишите качеството на част от текущата си работа. Ще успеете да насочите уменията си в няколко направления, като поне едно от тях ще е ново за вас.

Рак

Леко сте неспокойни. Не се опитвайте да ускорите работата си или да получите резултати по-бързо, отколкото техническите и технологични условия позволяват. Мобилизирайте участниците от екипа, в който работите за издирване и прилагане на актуална информация, с която бихте могли да повишите ефективността си.

Лъв

Не разполагате с достатъчно надеждни данни, за да правите дългосрочни планове. Формулирайте целите си така, че да можете да разпределите работата на малки части, изискващи кратки периоди за изпълнение. Така ще си осигурите междинно време за осигуряване на липсващите ви ресурси.

Дева

Затрудненията ви ще са предимно в областта на комуникацията. За вас е ясна всяка крачка, която трябва да направите днес, но хората от най-близкото ви обкръжение не са сигурни в действията си и ще се налага непрекъснато да разяснявате етапите на работа. Овладейте се и подбирайте думите си така, че да не се налага да се извинявате за прибързано изказване.

Везни

Бъдете особено внимателни, ако работите с документи и се налага да подписвате дългосрочни споразумения. Подгответе се за всякакви изненади. Не тръгвайте на дълъг път, ако не сте принудени от спешни обстоятелства.

Скорпион

Интуицията ви е силна. Ще ви е от полза при уреждане на служебни и професионални въпроси, но ще създаде известни неудобства по отношение на личните контакти. Ще усещате подсъзнателно тревогите на събеседниците си и в известна степен ще ги съпреживявате.

Стрелец

Мисълта ви е силна и сте в състояние да си дадете сметка за фактите като цяло и в детайли. Решения, които преди са ви затруднявали сега ще се подредят по съвсем естествен начин. Изненада от романтичен характер ще освежи деня ви.

Козирог

Контактите ви ще са сравнително ограничени, но с интересни личности. Става дума за хора, които са извън рамките на обичайното ви обкръжение. Не обсъждайте своите постижения, а търсете начин да работите в сътрудничество и да се възползвате от опита им.

Водолей

Силните емоции ще са свързани с любовните отношения. От една страна връзката ви може да промени интензитета си и да се измести повече към духовно, отколкото към физическо ниво. От друга не е изключено да ви завладеят чувства като ревност и недоверие. Въздържайте се от резки решения, за които след време може да съжалявате.

Риби

Не си позволявайте никакви рискове, свързани с финансовото ви състояние. Дори да получите някакви допълнителни приходи няма да са достатъчни за инвестиции. Създайте си резерви, за да не разчитате на спонсорство след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари