IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какво се изчервяват различните зодии?

11 май 2019 14 15

Със сигурност ви се е случвало и на вас

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Със сигурност ви се е случвало да се изчервите или смутите, когато някой ви похвали или поласкае. Според астролозите подобно притеснение има своята връзка и със съответната зодия на човека.

Овен

Родените под този знак са много мотивирани, те обичат ситуации, в които контролът е в техните ръце. Затова, ако искате да ги изчервите, кажете им колко им се възхищавате и оценявате свободния им дух. На тях ще им хареса всеки път.

Телец

Макар да сте го чували милион пъти, ще повторим – Телците са доста упорити. Затова те ще бъдат доволни, ако отбележите тази тяхна черта, която приемат за свое качество. Бъдете търпеливи с тях и им покажете, че го забелязвате. Допълнете, че това е причината да вярвате, че те никога няма да се откажат от вашите взаимоотношения.

Близнаци

Те обикновено имат приключенски дух и почти винаги се занимават с нещо. Всеки път, когато прекарвате време с тях, няма как да ви бъде скучно. Кажете им колко е вълнуващо да сте около тях и искате те да продължават да бъдат около вас.

Рак

Представителите на тази зодия са изключително любвеобилни и грижовни и винаги имат най-добри намерения. Затова трябва да сте по-внимателни с тях. Изказвайте благодарност всеки път, когато направят нещо за вас. Хората са склонни да приемат много неща за даденост и е много лесно да попаднете в тази група. Уверете се, че това няма да се случи. Родените под зодия Рак ще го оценят.

Лъв

Лъвовете са изключително лоялни и отдадени на онези, които държат на тях. Следователно всяка изява на лоялност, преданост и възхищение към тях ще ги трогне и ще затвърди мястото ви в живота им.

Дева

Представителите на тази зодия имат силно развито логическо мислене. Затова не трябва да говорите с недомлъвки и да остават неясноти. Освен това редовно подчертавайте, че се доверявате и възхищавате на тяхната преценка. Това ще ги накара да се почувстват специални.

Везни

Родените под този знак са мечтатели и перфекционисти и това определено си личи. Уверете се, че няма да им се подигравате относно идеалите им или да ги заливате с прекален реализъм. Тук не става дума да ги лъжете, а да мечтаете заедно с тях и да споделяте желанието им за съвършенство. Това ще ви доближи значително до тях. Когато им говорите за идеализъм, те определено ще го оценят.

Скорпион

Скорпионите често са подозрителни и ревниви, но това не е само защото са лоялни и страстни хора. Трябва да се уверите, че редовно им показвате колко много ги обичате, дори и да нямате интимна връзка с тях. По този начин със сигурност ще ги спечелите.

Стрелец

Представителите на тази зодия са много енергични хора, които обикновено се опитват да успокоят своята енергичност, за да се впишат в останалата част от обществото. Ще ги поласкаете, като им кажете, че това е нещо, което много харесвате в тях.

Козирог

Козирозите са сред най-независимите в зодиака, така че ако прекарват време с вас, това означава, че сте много важни за тях. Когато сте заедно и ги поздравявате за нещата, в които са добри, това със сигурност много ще ги поласкае.

Водолей

Те са остроумни и винаги обмислят нови идеи. Ще им доставите голямо удоволствие, ако се превърнете в най-големия им поддръжник. Нека разговорите да се въртят около техните идеи, за да разберат, че също се интересувате от нещата, от които и те. Това за тях ще бъде голямо ласкателство.

Риби

Рибите са един от най-емоционалните и чувствителни знаци в зодиака. Освен това те търсят одобрение от хората, които ценят. Ако искате да ги поласкаете, подкрепяйте техните интереси и цели. Това ще ги направи изключително щастливи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари