IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 май

17 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всичко зависи от вас. Ако действате обмислено бихте могли да промените някои аспекти на личния си живот. Не изоставяйте проекти, които сте започнали отдавна. Опитайте се да ги осъществите без чужда помощ, разчитайте на знанията и интуицията си.

Телец

Енергийният ви заряд е много висок, ще се радвате на страхотни резултати от работата си благодарение на вашето старание и прецизност. Ще се справите неусетно със сериозна трудност след навременната намеса на приятел.

Близнаци

Не се увличайте в едри покупки или големи търговски сделки. Финансовото ви положение е стабилно, но това не означава, че трябва да харчите безразборно. Проявите на мнителност ще се отразят негативно на личните отношения.

Рак

Уж обикновен ден, а сте необяснимо раздразнителни и изнервени. Ще реализирате идеите си, ако сте достатъчно инициативни и упорити. Избирайте лесните начини, не се опитвайте да блеснете с трудни схеми на работа. Подредете мислите си.

Лъв

По възможност не тръгвайте на път, дори на близки дестинации. Опитайте се да овладеете доколкото е възможно емоциите, които ви вълнуват. Бъдете внимателни, може да се травмирате. Анализирайте смисъла на дребните знаци, които забелязвате от външните събития.

Дева

Не се ангажирайте с мащабни действия. Анализирайте задълбочено фактите, с които разполагате преди да вземете каквито и да било сериозни решения. Нужно е търпение за да се справите с всички трудности.

Везни

Занимайте се с дългосрочните планове, свързани с личния ви живот. Не забравяйте, че любимият човек е различен от вас и възприема света по свой начин. Въздържайте се от промени на външния си вид. Не се доверявайте на примамливи обещания за нова работа или нов бизнес.

Скорпион

Не разрешавайте на никого да се разпорежда с финансите ви, дори да ви е много близък. Не давайте пари назаем. Бъдете предпазливи и наблюдателни, може да станете жертва на кражба или обир.

Стрелец

Не са изключени дребни аварии с комуникационната техника или личния ви автомобил. Може да възникнат спорове, свързани с разпределение на награда или служебни задължения. Организирайте си разходка на открито за да съхраните доброто си настроение.

Козирог

Посветете този ден на близките си. Запознанствата от днес ще продължат дълго и ще се превърнат в плодотворни приятелства. Занимайте се с решаване на финансови въпроси, уточняване условията на сделки или проучване на възможностите за намиране на нова работа.

Водолей

Отделете част от времето си за дейности, свързани с дома, интериора, строителство или сделки с недвижими имоти. Всяка краткосрочна инвестиция, направена днес ще е печеливша, особено ако е свързана със здравето ви.

Риби

Ще имате възможност да анализирате задълбочено финансовото си положение. Предобед е вероятно да ви занимават с привидно изгодна търговска оферта. Не се заблуждавайте, опитват се да ви продадат некачествена стока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари