IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 май

20 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Научете се да се радвате на дребните удоволствия и да се наслаждавате на приятните мигове. Само така ще придобиете усещането за вътрешна свобода и спокойствие, което ви е толкова необходимо. След среща, която от доста време уреждате, ще имате възможност да повишите приходите си.

Телец

Ориентирайте се предимно към дейности, които харесвате. Поканете на гости приятели или близки, с които се чувствате добре. Следобед ще ви изпратят интересна оферта. Ако я приемете бихте могли да подобрите материалното си положение. Уточнете първо колко време ще продължи ангажиментът ви към нея.

Близнаци

В състояние сте да се занимавате с организацията на всякакви новости като промяна на работата или длъжността, която заемате. Ще намерите изгодни оферти с дълготраен ефект, проучвайте ги подробно. Следобед ще се срещнете с човек, с когото сте прекъснали връзката си от доста време.

Рак

Опитайте се днес да действате с умерено темпо. Може да се натъкнете на непредвидени, но преодолими затруднения. Запазете присъствие на духа, в момента събитията не зависят от волята и желанието ви. Следобед не е изключено ваши пропуски или стари грешки да станат тема за обсъждане.

Лъв

Предобед е по-добре да не се занимавате със задачи, изискващи концентрация. В рамките на деня ще осъществите няколко срещи или разговори с роднини. Ще успеете да неутрализирате техен стар междуличностен конфликт.

Дева

Неочаквано съобщение или непредвидена среща ще ви принудят да промените намеренията си. Ще получите примамлива оферта за покупка на стока, която търсите от доста време. Възползвайте се само, ако не е свързана с ползване на кредит, дори и краткосрочен.

Везни

Ако работите упорито, целенасочено и се възползвате от навременно предложената ви помощ, ще финализирате много сложен проект, за който ще получите подобаващо заплащане. Скорошни познати ще ви съобщят информация, свързана с професионалните ви задължения. Не надценявайте възможностите си и не давайте неизпълними обещания.

Скорпион

Емоциите може да са кратки, но ще са вълнуващи. Всичко зависи от вашата добронамереност, толерантност и търпение. Има вероятност да направите много изгодни покупки без да навредите на финансовия си статус. Ще възстановите старо приятелство.

Стрелец

Неприятно съобщение ще се отрази на настроението ви, ще е трудно да се съсредоточите към текущите си задължения. Назрява личен конфликт, който може да завърши с разочарование и даже с раздяла. За да се справите е нужно да реагирате търпеливо и прагматично. Не се връщайте към миналото.

Козирог

Динамичен ден, ще се случат разни промени. Някои от тях ще са с дълготраен ефект. Ще преодолеете някои неоснователни съмнения от личен характер. Старанието и трудолюбието ви ще бъдат оценени високо.

Водолей

Настроението ви ще е доста нестабилно през целия ден. Мислите ви ще летят от една тема към друга, а емоциите може да стигнат до крайности. Намалете комуникацията и се занимавайте само с рутинни дейности, за да си спестите досадни грешки.

Риби

Ще е полезно, ако анализирате постигнатото до момента, начина на работа и причините за противопоставяне с близките. Бихте могли да се откажете от някои вредни навици и да промените външния си вид, резултатите ще ви удовлетворят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари