IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 май

21 май 2019 06 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творческият ви потенциал не е много висок, но ще компенсирате липсата на въображение с добра организация. Настроението ви може да се окаже доста променливо. В благоприятна позиция сте, защото близките и колегите с готовност ще ви помогнат да осъществите намеренията си.

Телец

Изразходвайте финансите си пестеливо. Никаква разточителност и излишни разходи, особено за развлечения и луксозни предмети. Ще се справите с всички задачи, но по-бавно от обикновено. Следобед са възможни дребни технически задръжки на работното място.

Близнаци

Спокоен ден, за предпочитане е да заемете пасивна и наблюдателна позиция, да не привличате вниманието върху себе си. Така ще си спестите неприятни разговори и погрешни решения. Вечерта не е изключено да ви поканят на любовна среща, за която ще си спомняте дълго.

Рак

Най-вероятно ще ви възложат допълнителни задачи. Ще се справите, ако оптимизирате организацията си на работа. Не мрънкайте и не се оплаквайте, старанието ви ще бъде оценено и заплатено, макар и не точно в този момент. Вечерта може да се наложи да се занимаете със здравословен проблем на член от семейството.

Лъв

Крайните резултати от дейността ви са пряко свързани с проявеното търпение и упоритост. Не бързайте, обръщайте внимание на детайлите. Бъдете внимателни, съществува вероятност за травма, която може да ви извади от строя за известно време.

Дева

Преживяванията като цяло ще ви заредят с много любов и добро настроение. Днес ще изгладите някакво недоразумение с любимия човек, което от известно време влошава отношенията ви. Предобед участието ви в професионална дискусия ще открие пред вас нови възможности за изява.

Везни

Успехът в работата и благоразположението на околните ще ви ентусиазират. Ще довършите всичко, с което се захванете. Сделки, които сте сключили преди време днес ще регистрират добри резултати. Вечерта е възможно да ви поканят на много мило тържество.

Скорпион

Ако се натъкнете на затруднения при реализиране на плановете си днес, приемете го като подсказка, че е по-добре да ги отложите за друг ден. Затрудненията са обективни и няма да е във възможностите ви да ги отстраните самостоятелно. Избягвайте непредвидените разходи и не се опитвайте да решавате противоречията със крясъци.

Стрелец

Възползвайте се от подходящите условия за създаване на нова делова връзка. Ще е много полезна за реализирането на бъдещите ви планове. Условията за успех са заложени в умението ви да изслушвате търпеливо събеседниците. Ще ви споделят ценна информация.

Козирог

Спокоен ден, не се опитвайте да завършите всичко започнато изведнъж. Действайте с обичайното си темпо и наблюдавайте поведението на хората от близкото си обкръжение. Следобед интуицията ви ще е по-силна и ще ви подскаже как да реагирате в сложни ситуации.

Водолей

Усмихвайте се по-често, денят ще е изпълнен с любов. Наслаждавайте се на обикновените житейски радости. Те ще ви заредят с творческа енергия и ще развихрите фантазията си като никога досега. Следобед ще се наложи да помогнете на някого, който ще ви възнагради щедро за отзивчивостта.

Риби

Финансовите операции трябва да са с минимални рискове, за да не претърпите никакви загуби. Въздържайте се от окончателни решения, ако не сте чули мнението на партньорите си, за да не изпаднете в конфузна ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари