IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 май

24 май 2019 06 55

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творческият ви потенциал е много висок. Ще имате възможност да обсъдите хрумванията си с влиятелни личности, да чуете мнението и да получите одобрението им. Ако се съмнявате в достоверността на информацията, с която разполагате, потърсете по-надеждни източници.

Телец

Не е препоръчително да тръгвате на дълъг път и да предприемате прибързани действия. Съществува опасност от травми и аварии. Ако имате възможност, останете у дома и се занимавайте с любимите си дейности. Контролирайте емоциите.

Близнаци

Не надценявайте силите и възможностите си и не се захващайте с няколко различни занимания едновременно. Ориентирайте се към рутинни задължения, които познавате добре и можете да вършите с „вързани очи“. Денят не е подходящ за уговаряне на финансови сделки.

Рак

Не се подвеждайте по прекалено примамливи оферти за отпуск или кратко пътуване. Днес може да преживеете криза в семейните отношения, предизвикана от външна намеса. Много е важно да преодолеете съмненията си и да реагирате гъвкаво и тактично.

Лъв

Ще се наслаждавате на ден, изпълнен с нежни чувства. Съвсем неочаквано ще намерите отговор на проблем, който ви безпокои от доста време. Обмисляйте краткосрочните си намерения самостоятелно. Приемете приятелска покана за парти, дори и да сте неподготвени. Ще се почувствате точно в „свои води“.

Дева

Въображението и творческият ви потенциал са на ниво. В състояние сте да започнете реализацията на интересни хрумвания, при това без да бързате. Ориентирайте се към компромис, ако обстановката у дома стане взривоопасна. Избягвайте сложните разговори с по-млади или по-възрастни роднини.

Везни

Някои случки ще предизвикат неприятни емоции. Не е изключено да ви оскърбят незаслужено или да се разочаровате от близък. Разчитайте на мъдростта и търпението си, не гледайте назад. Осигурете си почивка и уединение за да формулирате причините за случилото се.

Скорпион

Не се опитвайте да управлявате всичко и всички, не се натоварвайте с непосилни отговорности, за да не чуете остри забележки. Семейните ви отношения не са в най-добрата си форма. Спомнете си, че за скандал са необходими двама и помислете за собствените си грешки преди да атакувате с обвинения, които може да се окажат неоснователни.

Стрелец

Наслаждавайте се на прекрасен ден, изпълнен с хубави емоции, флиртове и развлечения. Ще осъществите повечето си желания и намерения. Само капризите на времето или на любимия човек може да помрачат доброто ви настроение. И докато по отношение на времето нищо не би могло да се направи, то със сигурност сте в състояние да измислите с какво да зарадвате любимия човек.

Козирог

Ще имате възможност да отстраните досаден битов проблем с помощта на близките и семейството си. Постарайте се да взимате решенията си бързо и без колебание, за да избегнете непредвидени разходи. Празничната обстановка, която сте в състояние да създадете и усещането за уют трайно ще повишат настроението ви.

Водолей

Логиката и фантазията ви днес са в хармония и ще провокират невероятни хрумвания. Ако прецените правилно времето и ресурсите, с които разполагате, може да ги реализирате съвсем скоро. Близките ще ви зарадват с приятна изненада.

Риби

Ще участвате в много мило тържество, което ще ви зареди с трайно добро настроение и желание да направите нещо приятно за близките си. С каквото и да се захванете, ще го направите добре. Постарайте се да контролирате емоциите, да избягвате глупавите авантюри и да не давате щедри обещания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари