IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 май

30 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Любимият човек може да ви изненада с неприсъщи претенции. Потърсете причините за подобно поведение преди да аргументирате евентуалния си отказ. Ще разполагате с достатъчно финанси, но независимо от това не превишавайте дневния си лимит.

Телец

Преживяванията и контактите ще са разнообразни, но в известна степен изтощителни. Може да се наложи леко да заобиколите някои правила или да направите компромис с принципите си. Преценявайте докъде трябва да стигнат отклоненията, за да не навредите на авторитета си.

Близнаци

Някои събития ще се отразят негативно на привичната ви самоувереност. Няма да се чувствате достатъчно удобно в присъствието на много хора, особено ако повечето от тях са непознати. Не се включвайте в масови мероприятия, ако е възможно.

Рак

Ще се натъкнете на затруднения за част от работата си. Преценявайте тактиката си предпазливо. Ако става дума за обективни пречки ще се справите с чужда помощ. Ако става дума за субективен фактор може би ще е по-добре да изчакате и да се върнете към същата цел след време.

Лъв

Паметта ви е силна. Моментът е подходящ за усвояване на нови знания или издирване на актуална информация, свързана с интересите ви във всякаква насока. По време на пътуване ще се запознаете с нови хора. Не бързайте да им се доверявате.

Дева

Добри новини, свързани с уреждане на юридически въпрос ще ви окуражат. Ще ви накарат да повярвате в себе си и да не отлагате стартирането на проект, който от известно време обмисляте. Не е подходящо да купувате битова техника днес.

Везни

Намалете инициативата. Занимавайте се с текущата си работа и наблюдавайте. Назрява конфликт в колектива, от който трябва своевременно да се дистанцирате без да заставате на ничия страна. Ще бъде променено несправедливо решение, което ви е навредило преди време.

Скорпион

Пестете си и силите, и времето. Правете нещата последователно, като дадете предимство на перспективните цели. Най-важният фактор за крайните резултати е добрата ви организация.

Стрелец

Правилният начин днес е да работите екипно. Координацията с другите участници ще ви позволи да разгърнете уменията си. Ще чуете добри думи за собствените си постижения. Приемете ги с благодарност и без коментар.

Козирог

Не преминавайте границите на позволеното, особено ако се намирате в непозната среда. Проявете сдържаност, дори хората с които се налага да общувате никак да не удовлетворяват предпочитанията ви. Не сте в позиция да променяте условията, във ваша полза е да се адаптирате към тях.

Водолей

Съберете смелост и проведете с любимия човек разговор, който от доста време отлагате. Ще установите, че всичките ви съмнения и опасения са били напразни. Ще се почувствате щастливи след като осъзнаете, че сте съхранили връзка, която сте били готови да разрушите неоснователно.

Риби

Важна информация, която сте се опитали да скриете от близките си ще стигне до тях по неведоми пътища. Ще ви провали изненада, която подготвяте, но пък ще им даде да разберат колко много държите на тях. Ако става дума за скъпа покупка или инвестиция ситуацията е във ваша полза, споделената отговорност е за предпочитане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари